Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
14. června 2023 14:00
Čas čtení 3:51
Richard Balog

Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky

Toto je čerstvá nabídka značek Adidas, Asics, Nike i New Balance. Objev teniskové novinky, které nosí Bad Bunny i slavné modelky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP TENISKY
Uložit Uložené

Najít mezi spoustou nových tenisek vhodný pár není vždy jednoduchý úkol, a proto se ti pokusíme usnadnit život výběrem nejlepších provedení z aktuální nabídky v online obchodu Footshop.

Všichni milujeme tenisky, a to bez ohledu na věk či pohlaví. S příchodem léta se jedná o nejvyhledávanější typ obuvi, a proto v následujících řádcích najdeš 10 párů, které povýší tvé každodenní outfity na novou úroveň.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali fresh novinky z dílen značek Adidas Originals, Nike či New Balance, přičemž si na své přijdou muži i ženy.

V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun 7. června 2023 14:30
Asics GEL-1130
Zdroj: Footshop

Asics GEL-1130    2 499 Kč

Modely tenisek s logem společnosti Asics jsou v posledních sezónách žhavým trendem, což ti určitě neuniklo, pokud jsi navštívil*a některou ze skandinávských zemí. Místní lidé je nosí prakticky s čímkoli včetně elegantních kalhot, šortek nebo šatů.

Za skvělou volbu považujeme například siluetu s označením GEL-1130 s prodyšným tělem z textilie a komfortní pryžovou podrážkou s patentovanou technologií GEL™, která zajišťuje měkké odpružení při chůzi i běhu. Cena za tuto bílou variantu s jemnými akcenty je 2 499 Kč, což je férová nabídka.

Asics GEL-1090
Zdroj: Footshop

Asics GEL-1090    2 599 Kč

Pokud tě nezaujal model GEL-1130, možná si tvé srdce získá odvážnější model od společnosti Asics, a to GEL-1090, který vedení poprvé představilo v roce 2003. V současnosti jde o jeden z nejprodávanějších produktů ikonického výrobce běžecké obuvi.

Tenisky mají minimalistickou konstrukci svršku a zachovaly si své charakteristické prvky, jako jsou například znaky tygřího drápu na překrytí špičky a paty. Kromě toho se podél mezipodešve objevují sametové linie, zatímco v patě je implementováno odpružení technologií GEL™ pro zvýšení pohodlí.

 
V obchodě Footshop jsme našli verzi s přívlastkem „Citrus“, která je zahalena do bílo-stříbrného barevného schématu s nepřehlédnutelnými oranžovými detaily.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG    2 999 Kč

Pokud hledáš klasický vzhled, zkus tenisky Adidas Originals Samba v OG provedení se semišovým svrškem, koženými proužky a gumovou podrážkou.

Model Samba se zrodil na hřišti, ale díky svému nadčasovému designu si získal pevné místo i ve světě pouliční módy. Tyto tenisky jsou věrny originálu, ale svěží barevné schéma s pastelovou stélkou je jako stvořené pro horké letní dny.

Inspiraci, jak nosit legendární siluetu, najdeš v článku s outfity celebrit.

Adidas Originals Adi2000
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adi2000 W    2 999 Kč

Další tenisková novinka z dílen společnosti Adidas Originals v podobě modelu Adi2000 nabízí ověřenou kombinaci materiálů (kůže a syntetická vlákna) a styl ze začátku tisíciletí, který je aktuálně v centru pozornosti známých módních domů i sportovních výrobců.

Na přelomu tisíciletí jsme nevěděli, co přinese budoucnost, ale model Adi2000 s sebou přinesl stylovou jistotu. Tenisky si zachovaly autentický design s minimalistickými liniemi i v roce 2023 a skvěle doplní současný trend širokých kalhot i sportovní šortky.

Nike Dunk Low LX
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low LX W    2 999 Kč

Modelová řada Nike Dunk Low patří mezi největší klenoty v portfoliu americké sportovní ikony a v posledních letech jsme viděli desítky atraktivních provedení, která dnes reselleři prodávají s výraznou přirážkou.

Pokud chceš získat nový pár těchto tenisek za retail, pak zbytečně dlouho nepřemýšlej nad koupí nové verze s přívlastkem „Celestial Gold“, která nabízí semišovokožený svršek v univerzálním barevném schématu. Cena je 2 999 Kč.

Nike Dunk High Retro SE
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High Retro SE    3 299 Kč

Designér Peter Moore stojí za vzhledem modelu Nike Dunk High, který poprvé spatřil světlo světa v roce 1984 a od té doby byl celou dobu ve stínu tenisek Air Jordan 1, což se změnilo až díky vlivu Travise Scotta a Virgila Abloha.

Během několika minut jsou vyprodány téměř všechny dostupné kusy, a to bez ohledu na to, zda se jedná o nízké, nebo vysoké provedení siluety. V nabídce online obchodu Footshop najdeš mezi novinkami tuto fresh verzi v oranžovo-bílém schématu. Cena je přibližně 3 300 Kč.

Nike Air Force 1 '07 LX
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX    3 299 Kč

Tenisky Nike Air Force 1 v nízkém provedení jsou jedním z nejdéle sériově vyráběných modelů na světě a bezpochyby se zařadily k nejpopulárnějším produktům společnosti se sídlem v Oregonu.

Dopřej si letní drip a maximální pohodlí. Vyzkoušej variantu s označením '07 LX, která se pyšní prémiovým koženým svrškem, metalickým logem a mezipodešví s technologií Air Sole –⁠ kapslí naplněnou stlačeným vzduchem, která změnila svět tenisek. Cena na úrovni 3 300 Kč je přímo úměrná kvalitě materiálů i zpracování.

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX    3 359 Kč

Milujeme tenisky s logem Vans a model Sk8-Hi patří mezi naše srdeční záležitosti. Proto nás těší, že v nabídce online obchodu Footshop pravidelně nacházíme fresh provedení, jako tomu bylo v případě verze s vyšívaným patchwork vzorem.

Tato interpretace modelu Sk8-Hi Reissue LX si zaslouží plný počet bodů. Baví nás kombinace černého semišového těla s bílými tkaničkami a vícebarevným motivem, který dodal legendárním teniskám svěží identitu. Ve sbírce je můžeš mít za 2 956 korun po slevě ve výši 15 %.

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL W    3 599 Kč

Tenisky inspirované outdoorovým i retro běžeckým stylem, ze kterých raper Bad Bunny udělal hvězdu posledních měsíců. Takto bychom ve stručnosti charakterizovali model Response CL z dílen společnosti Adidas Originals.

Silueta s prodyšným textilním tělem a syntetickými panely se nese na lehké mezipodešvi, která je vyzbrojena funkčními technologiemi a udrží tě v pohodlí při každé příležitosti, od obyčejných procházek až po horké festivalové noci v kruhu přátel. Pokud někdo tvrdí, že jít ven je námaha, pak je na omylu a nezná tyto cool tenisky.

V nabídce obchodu Footshop jsou dostupné i v jiných barevných schématech.

New Balance 990v4
Zdroj: Footshop

New Balance 990v4    5 999 Kč

Silueta tenisek, které ovládly celý rok 2022 a v kurzu budou i během letošního léta. Nejvíce cool dad shoe získala v posledním období desítky úprav, přičemž verze 990v4 s přívlastkem „Angora“ patří do top 5.

Tenisky New Balance 990 jsou ideální unisex model pro všechny fanoušky klasických modelů s vintage nádechem, který ale bude odlišný od obuvi masové většiny –⁠ ⁠ovšem jen do chvíle, než zjistí, že lepší tenisky z estetického i funkčního hlediska určitě nenajde.

Kompletní nabídka v obchodě Footshop
Doporučeno
Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek 31. května 2023 10:30
Domů
Sdílet
Diskuse