Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
7. června 2023 v 14:30
Čas čtení 4:01
Richard Balog

S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun

S těmito typy letní obuvi zaboduješ na pláži i ve městě. Atraktivní provedení najdeš i za 1 700 korun
Zdroj: Birkenstock
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Prodyšné tenisky, sandály nebo pantofle, které tě budou provázet letošním létem v pohodlí a stylu.

Kvalitní obuv je základem každého dobrého outfitu v průběhu celého roku, ovšem v případě, že venkovní teploty vyletí nad 30 stupňů, je dobré vlastnit i jiný typ obuvi, než jsou kožené tenisky.

Dopřej svým nohám čerstvý vítr a pohodu, popřípadě úplně zapomeň na rozvázané tkaničky. Ve spolupráci s online obchodem Queens jsme vybrali typy letní obuvi, se kterými zaboduješ na pláži i večer ve městě, přičemž atraktivní provedení najdeš i za méně než 2 000 korun. Vyber si svého favorita z deseti modelů od značek Adidas Originals, Birkenstock nebo Converse.

V den publikování článku byla v online obchodě Queens akce do výše 25 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek Tenisky Vans a léto patří k sobě. Vyber si jednu ze šťavnatých novinek 31. května 2023 v 10:30
Adidas Originals Adilette 22
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette 22    1 699 Kč

Výběr otevíráme futuristickými pantofli, které jsou vyrobeny ve spolupráci s přírodou, obsahují totiž přírodní a obnovitelné materiály. Jedná se o jeden z kroků, díky kterým bychom mohli přestat spoléhat na vyčerpatelné zdroje a zároveň pomohli skoncovat s plastovým odpadem.

Designérský tým společnosti Adidas Originals našel inspiraci v topografických mapách, které zobrazují expedice na Mars a jednotlivé fáze nové planety. Futuristický styl doplňuje funkčnost pantoflů Adilette 22, které jsou přizpůsobeny do jakéhokoli terénu, ať už venku prší, nebo svítí slunce. Cena 1 699 korun je skvělá nabídka a k dispozici je i výrazná oranžová verze nebo světle hnědá varianta s pískovým vzorem.

Adidas Originals Adifom Stan Smith Mule
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adifom Stan Smith Mule    1 699 Kč

Pro odvážné jedince má společnost Adidas Originals ve svém portfoliu tuto novinku s pěnovou podrážkou. Model Adifom Stan Smith Mule si obuješ raz dva a jsi v ulicích nepřehlédnutelný*á.

Tyto rychlenazouvací Adidas Originals vzdávají hold ikonickým teniskám Stan Smith jedinečným způsobem. Jejich minimalistický svršek a detail na výložce paty jsou inspirovány originálem, ale robustní proporce a nesmírně hladký povrch přidávají moderní šmrnc.

Mají ekologický design, který budeš chtít předvést všem, protože se vyznačují pěnovým materiálem, který je zčásti vyroben z cukrové třtiny. Díky tomu, že nemají popruhy ani tkaničky, do nich stačí jen vklouznout a těšit se z toho, jak celý den pohodlně sedí na noze.

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Queens

Vans Authentic 44 DX    1 999 Kč

Nemysli si, že jsme zanevřeli na tenisky, to určitě ne. Ve výběru jich najdeš několik, a to včetně modelu Vans Authentic 44 DX, který je předurčen pro léto a festivaly.

Nízká silueta, prodyšné textilní tělo a atraktivní grafický motiv si získaly naše srdce a věříme, že osloví i tebe. Kromě výrazného červeno-bílého provedení najdeš v nabídce online obchodu Queens také modro-bílou verzi a černobílou klasiku. Cena kolem 2 000 korun včetně doručení je naprosto v pořádku.

Birkenstock Arizona
Zdroj: Queens

Birkenstock Arizona BFBC    2 249 Kč

Dřeváky Birkenstock ovládly v posledních letních sezónách ulice světových metropolí i naší země a vše nasvědčuje tomu, že na výsluní budou i v průběhu letošního léta.

V nabídce online obchodu Queens najdeš široké spektrum modelů od německého výrobce, z nichž jsme vybrali trojici siluet pro všechny. Jako první jsme si připravili pantofle Birkenstock Arizona s přívlastkem BFBC v tmavě hnědém provedení, které jsou vyrobeny z textilních a syntetických tkanin v prémiové kvalitě.

Tato univerzální letní obuv může být ve tvé sbírce za méně než 2 500 korun včetně doručení, což stojí za zvážení.

Converse Chuck Taylor All-Star Lift
Zdroj: Queens

Converse Chuck Taylor All-Star Lift    2 599 Kč

Místo ve výběru si našly také klasické plátěnky s logem Converse v moderní úpravě s vyšší podrážkou, které designéři zahalili do atraktivní světle hnědé barvy s gumovými prvky a vintage efektem.

Vedení společnosti Converse tímto provedením legendárního modelu Chuck Taylor All-Star trefilo hřebíček na hlavičku a k dispozici je v mužských i ženských velikostech za cenu na úrovni 2 500 korun.

Birkenstock Boston
Zdroj: Queens

Birkenstock Boston SFB Leve    2 779 Kč

Naše srdce si získaly i tyto pantofle z dílen značky Birkenstock, které jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také maximálně pohodlné pro celodenní nošení v ulicích.

Dřeváky s názvem Boston jsou nejprodávanějším modelem z portfolia německé společnosti a dodají módní šmrnc každému stylu. Sametový semiš ve vintage světle růžovém provedení dodá i ležérnímu vzhledu přitažlivost a měkká stélka s dodatečnou pěnovou vrstvou se postará o odpružení a podporu během chůze.

Tato atraktivní varianta je v prodeji ve velikostech 36 EU až 41 EU za cenu 2 779 korun.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba OG    2 999 Kč

Společnost Adidas představila modelovou řadu Samba již v roce 1949 a v posledních sezónách jde o must have obuv pro mladé lidi, se kterou neuděláš krok vedle ani během léta.

V současnosti jde o nejprodávanější tenisky s logem Adidas, které díky univerzálnímu vzhledu snadno sladíš s čímkoli ve svém šatníku. Tentokrát jsme vybrali verzi s přívlastkem OG, kterou designéři zahalili semišem v zeleno-šedém barevném schématu, a výsledek je božský. Fresh celebritní tipy, jak nosit tenisky Adidas Originals Samba v rámci outfitů, najdeš v tomto článku.

Adidas Originals Ozwego OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozwego OG    3 399 Kč

Portfolio společnosti Adidas je plné archivních modelů tenisek, které jsou jako stvořené pro léto, a to včetně OG provedení siluety Ozweego s prodyšným textilním tělem a koženými panely s perforací.

S teniskami Adidas Originals Ozweego OG budeš nepřehlédnutelný*á. Příznačné kožené svrchní vrstvy a běžecký styl z konce devadesátých let ti umožní ukázat se s dávkou retro elegance. Jejich jedinečný vzhled dotváří kontrastní detaily a charakteristická podrážka. Zkombinuj je se šortkami nebo šaty a získáš perfektní sportovní look.

Cena je 3 399 korun a k dispozici je také verze s tyrkysovými akcenty.

Birkenstock Kyoto
Zdroj: Queens

Birkenstock Kyoto    3 799 Kč

Pantofle pro skutečné fajnšmekry – takto bychom ve stručnosti charakterizovali obuv Birkenstock Kyoto, která je vyrobena z prémiových materiálů, čemuž plně odpovídá cena 3 799 korun.

Elegantní design a nastavitelné zapínání na háček a smyčku obepínají chodidlo a poskytují celodenní pohodlí. Zažij individuální přizpůsobení s modelem pantoflů Birkenstock Kyoto, který vypadá skvěle se šortkami, sukní, šaty i džíny během chladnějších večerů.

Nike Zoom Vomero 5
Zdroj: Queens

Nike Zoom Vomero 5    3 999 Kč

Naše poslední volba na dokonalou letní obuv padla na prodyšnou verzi tenisek Nike Zoom Vomero 5 v modro-šedo-bílém barevném schématu se spoustou síťoviny na svršku.

V těchto teniskách si užiješ všechno – pohodlí i jednoduchý styl. Bohatě vrstvený design zahrnuje textilie, syntetický semiš a plastové akcenty, které dohromady vytvářejí jedny z nejzajímavějších tenisek letošní letní sezóny. 

Kompletní nabídka v obchodě Queens
Doporučeno
TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics TOP letní tenisky pro každý rozpočet. V kurzu jsou ikonické modely Nike i běžecké linie s rukopisem značky Asics 22. května 2023 v 17:00
Domů
Sdílet
Diskuse