Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. října 2023 v 15:00
Čas čtení 3:30
Tímea Krauszová

BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně

BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Jaké jsou nejzajímavější novinky ze světa krásy za uplynulý měsíc? Nová skincare, make-up, ale také paletky či parfém. Tohle nás zaujalo v září 2023.

Nová česká vůně, péče o rty, která se na podzim určitě hodí, ale také pestré barvy na oči. To vše a ještě víc nám kosmetické značky představily v uplynulém měsíci. Prohrabali jsme se novými launches a vybrali ty, které stojí za pozornost. Prozatím jsme vynechali vánoční novinky, přestože přibývají už i dárková balení. Pokud chceš mít jistotu, že ti náš přehled o nejlepších dealech neuteče, a zároveň chceš číst více o byznysu s krásou, nezapomeň si zapnout upozornění pro beauty rubriku.

Růžové sérum od The Ordinary

Růžovou mňamku teasovala značka Ordinary už dlouho a bude ti dobře padnout, pokud máš právě citlivou, podrážděnou pleť se zarudnutím či svěděním. My sérum doporučujeme i na podzimní a zimní období, kdy tě potrápí buď chlad, nebo laserová a chemická ošetření, která se dělají zejména v těchto měsících.

Ve velmi insta-friendly růžovém séru najdeš samé příjemné ingredience: pupečník asijský, ceramidy, niacinamid či vitamín B12. Sérum je hydratační, pomáhá obnovit poškozenou kožní bariéru a snižuje zarudnutí i pocity nepohodlí na kůži.

Soothing & Barrier Support Serum
Zdroj: The Ordinary

Cena: 500 korun

Prý ještě lepší Effaclar od La Roche Posay

Pokud máš zkušenosti s vyrážkami, pak pro tebe Effaclar nejspíš není neznámý produkt. Značka La Roche Posay však po letech vývoje představila jeho modernější verzi, která slibuje méně černých teček a pigmentových skvrn a také zmírnění akné. Nový hydratační krém má za sebou klinické studie, testy na více než šesti tisíc lidech a obsahuje také exkluzivní patentovaný ceramid, který předchází vzniku skvrn.

Doporučeno
Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? 18. října 2024 v 7:05

Phylobioma ve složení cíleně bojuje s bakteriemi, které způsobují akné, a niacinamid zase bojuje se skvrnami, jež už za sebou vyrážky zanechaly. Je jasné, že o něm brzy uslyšíš i v kožních ambulancích či na sociálních sítích.

la Roche-Posay Effaclar Duo+M
Zdroj: La Roche-Posay

Cena: 490 korun

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse