Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. října 2023 15:00
Čas čtení 3:30
Tímea Krauszová

BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně

BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Jaké jsou nejzajímavější novinky ze světa krásy za uplynulý měsíc? Nová skincare, make-up, ale také paletky či parfém. Tohle nás zaujalo v září 2023.

Nová česká vůně, péče o rty, která se na podzim určitě hodí, ale také pestré barvy na oči. To vše a ještě víc nám kosmetické značky představily v uplynulém měsíci. Prohrabali jsme se novými launches a vybrali ty, které stojí za pozornost. Prozatím jsme vynechali vánoční novinky, přestože přibývají už i dárková balení. Pokud chceš mít jistotu, že ti náš přehled o nejlepších dealech neuteče, a zároveň chceš číst více o byznysu s krásou, nezapomeň si zapnout upozornění pro beauty rubriku.

Růžové sérum od The Ordinary

Růžovou mňamku teasovala značka Ordinary už dlouho a bude ti dobře padnout, pokud máš právě citlivou, podrážděnou pleť se zarudnutím či svěděním. My sérum doporučujeme i na podzimní a zimní období, kdy tě potrápí buď chlad, nebo laserová a chemická ošetření, která se dělají zejména v těchto měsících.

Ve velmi insta-friendly růžovém séru najdeš samé příjemné ingredience: pupečník asijský, ceramidy, niacinamid či vitamín B12. Sérum je hydratační, pomáhá obnovit poškozenou kožní bariéru a snižuje zarudnutí i pocity nepohodlí na kůži.

Soothing & Barrier Support Serum
Zdroj: The Ordinary

Cena: 500 korun

Prý ještě lepší Effaclar od La Roche Posay

Pokud máš zkušenosti s vyrážkami, pak pro tebe Effaclar nejspíš není neznámý produkt. Značka La Roche Posay však po letech vývoje představila jeho modernější verzi, která slibuje méně černých teček a pigmentových skvrn a také zmírnění akné. Nový hydratační krém má za sebou klinické studie, testy na více než šesti tisíc lidech a obsahuje také exkluzivní patentovaný ceramid, který předchází vzniku skvrn.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku Kosmetické novinky: Jarní paletka očních stínů za 260 korun, virální balzámy na rty a séra Glow Recipe v Česku 5. dubna 2024 13:00

Phylobioma ve složení cíleně bojuje s bakteriemi, které způsobují akné, a niacinamid zase bojuje se skvrnami, jež už za sebou vyrážky zanechaly. Je jasné, že o něm brzy uslyšíš i v kožních ambulancích či na sociálních sítích.

la Roche-Posay Effaclar Duo+M
Zdroj: La Roche-Posay

Cena: 490 korun

Nová česká vůně od značky Oraculum

Česká značka intenzivních olejových parfémů Oraculum v září představila novinku SANTALIST akorát včas na podzimní období. Přestav si hlavu z kardamomu, eukalyptu a bergamotu, kterou překryje srdce jasmínových květů se svěžími tóny okurky a postupně dozní do santalového a cedrového dřeva. Je to teplá, ale přece krásně květinová a jemná vůně, která ti krásně nastartuje chladná rána.

Novinka je zatím dostupná jen ve vzorkové 2ml verzi za 140 korun, ale klasickou slibují již brzy. Cena běžného balení (50 ml) se bude pohybovat kolem 3 500 korun.

santalist oraculum parfum
Zdroj: Oraculum

Rty jako Jennifer Coolidge díky e.l.f.

Jennifer Coolidge je známá nejen díky svým hereckým výkonům, ale i její ikonický make-up je nezaměnitelný. Pokud tedy toužíš po tak plných a šťavnatých rtech, značka e.l.f. ti tento sen splní už na podzim. Ve spolupráci s hollywoodskou herečkou nabízí sadu produktů na rty s názvem Dirty Pillows.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham Kosmetické novinky: Bronzing drops za dostupnou cenu, srdíčkové tvářenky i luxusní čisticí duo od Victorie Beckham 1. března 2024 16:00

V balení najdeš tužku, krémovou rtěnku a lesk na rty se zvětšujícím účinkem v neutrálních hnědorůžových barvách. Jedinečný odstín vznikl ve spolupráci s Coolidge a v krabičce nechybí ani zlaté zrcátko.

e.l.f. x Jennifer Coolidge Dirty Pillows Lip Kit
Zdroj: e.l.f. cosmetics

Cena: 590 korun

Peptidový balzám Rhode Beauty

Vyživuje, hydratuje, změkčuje a opticky zvětšuje. To vše dokázal již původní bezbarvý balzám na rty od Hailey Bieber, ale na sklonku léta značka představila i barevné odstíny, které stojí za zmínku. Hailey je přece jen ikonou, co se týče krásy, určuje jeden trend za druhým (pamatuješ si ještě na glazed donut nails?) a tyto hedvábné a lesklé balzámy využiješ ve dne i v noci.

Čtyři nové odstíny jsou Ribbon (světle růžová), Raspberry Jelly (tmavá magenta), Toast (hnědavá růžová) a Espresso (tmavě hnědá). Pigmentace je jemná, každá clean girl si najde tu svou.

Rhode Beauty Peptide Lip Treatment
Zdroj: rhode beauty

Cena: 370 korun

Podzimní paletka Anastasia Beverly Hills

Volal nám rok 2016, prý se make-upové trendy budou opakovat a potřebuješ novou ABH paletku. Dekadentní časy make-upu, který ti zabral dvě hodiny, jsou zpět –⁠ podzimní look si tak můžeš vyladit i zábavnými barvami. V nové paletce je dvanáct odstínů, část je metalická a inspirovaná drahokamy a část tvoří matné základní odstíny. Jelikož je to ABH, je jasné, že stíny jsou vysoce pigmentované, dobře se s nimi pracuje a vydrží na víčkách.

Škoda, že ceny za make-up z roku 2016 se ne a ne vrátit.

Anastasia Beverly Hills Fall Romance
Zdroj: Anastasia Beverly Hills


Cena: 1 600 korun

Párty oční stíny od značky Gabriella Salvete

Když už jsme u palet, neunikla nám ani cenově dostupnější novinka, která vznikla ve spolupráci s českou influencerkou a youtuberkou Veronicou Biasiol. Značka Gabriella Salvete uvedla novou limitovanou edici Party Calling a mezi produkty nás nejvíce zaujala paletka složená ze základních barev s několika výraznými barvami.

Paletka s devíti barvami je docela multifunkční: dokážeš si vytvořit denní look nebo přidáním modré či fialové snadno přepnout do párty módu.

Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol
Zdroj: Gabriella Salvete

Cena: 370 korun

Tužky na oči Fenty Beauty

Nezažili jsme měsíc bez nějaké novinky od paní Rihanny. Tentokrát její beauty značka představila osm matných a osm třpytivých odstínů krémových očních tužek. Jsou dostatečně všestranné na to, aby se daly použít jako linka i jako oční stín, a dají se spolu i kombinovat a vrstvit. Zvládnou pot a vodu a neotírají se, takže jsou ideální pro lehký on the go make-up. Hodí se na ta chladná podzimní rána, kdy se ti paletky fakt vytahovat nechce.

Shadowstix Eyeshadow Stick
Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna

Cena: 760 korun

(Levný) tekutý filtr od Catrice

Tak a už máme na světě i druhý dupe na známý „tekutý filtr“ Flawless Filter od značky Charlotte Tilbury (první přinesl již dříve e.l.f.). Dokonalá kopie to není, takové v kosmetice málokdy najdeš, ale jde o jemně tónovaný rozjasňující fluid. Na pokožce má rozjasňující efekt, mírně opticky roztírá nedokonalosti a můžeš jej použít samotný nebo i pod make-up.

Catrice Make-up Soft Glam Filter
Zdroj: Catrice

Cena: 189 korun

 
Domů
Sdílet
Diskuse