Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně

Nová česká vůně od značky Oraculum

Česká značka intenzivních olejových parfémů Oraculum v září představila novinku SANTALIST akorát včas na podzimní období. Přestav si hlavu z kardamomu, eukalyptu a bergamotu, kterou překryje srdce jasmínových květů se svěžími tóny okurky a postupně dozní do santalového a cedrového dřeva. Je to teplá, ale přece krásně květinová a jemná vůně, která ti krásně nastartuje chladná rána.

Novinka je zatím dostupná jen ve vzorkové 2ml verzi za 140 korun, ale klasickou slibují již brzy. Cena běžného balení (50 ml) se bude pohybovat kolem 3 500 korun.

santalist oraculum parfum
Zdroj: Oraculum

Rty jako Jennifer Coolidge díky e.l.f.

Jennifer Coolidge je známá nejen díky svým hereckým výkonům, ale i její ikonický make-up je nezaměnitelný. Pokud tedy toužíš po tak plných a šťavnatých rtech, značka e.l.f. ti tento sen splní už na podzim. Ve spolupráci s hollywoodskou herečkou nabízí sadu produktů na rty s názvem Dirty Pillows.

Doporučeno
Rozpadají se ti boty? Žádný problém, jsi trendy! TikToku konečně vládne trend, který tě nenutí utrácet Rozpadají se ti boty? Žádný problém, jsi trendy! TikToku konečně vládne trend, který tě nenutí utrácet 29. července 2024 v 7:00

V balení najdeš tužku, krémovou rtěnku a lesk na rty se zvětšujícím účinkem v neutrálních hnědorůžových barvách. Jedinečný odstín vznikl ve spolupráci s Coolidge a v krabičce nechybí ani zlaté zrcátko.

e.l.f. x Jennifer Coolidge Dirty Pillows Lip Kit
Zdroj: e.l.f. cosmetics

Cena: 590 korun

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse