Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. října 2023 14:00
Čas čtení 1:43
Adéla Švehlíková

Dejte nám Rhode by Hailey Bieber! Popsali jsme, proč tento beauty trend potřebujeme v Česku

Dejte nám Rhode by Hailey Bieber! Popsali jsme, proč tento beauty trend potřebujeme v Česku
Zdroj: Propagační materiál/Rhode
MÓDA
Uložit Uložené

Mít pleť jako Hailey Bieber je doslova splněný sen. Sama Hailey si je tohoto vědoma, proto využila své největší zbraně a loni představila svou vlastní beauty značku s názvem Rhode. Ta sklízí na poli kosmetiky čím dál větší úspěch.

Dáme ruku do ohně za to, že znáš ten pocit beznaděje, kdy něco strašně moc chceš, ale nemůžeš to mít. Přesně takto se cítíme ohledně kosmetické značky Hailey Bieber, Rhode. Ta na trhu působí již více než rok, do Česka však stále ještě nemá namířeno.

Rhode.
Rhode. Zdroj: Propagační materiál/Rhode


Navíc jestli existuje na tomto světě člověk, kterému téměř všichni závidí jeho pleť, je to jednoznačně modelka Hailey Bieber. Bezchybná pleť manželky zpěváka Justina Biebera je jejím poznávacím znamením, a proto se také jedná o skvělý business plán. Pleť jako glazed donut je nyní už zcela běžným slovním spojením v souvislosti se šťavnatou a skrz na skrz hydratovanou pletí. Inspirací tomu byl pro Hailey opravdu koblížek s lesklou cukrovou polevou. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený rhode skin (@rhode)


U pleti to však nekončí, virálními byly (a stále jsou) glazed donut nails, které doslova vyvolaly šílenství po celém světě. Podle společnosti Google byl dokonce glazed donut trend označen jako nejlepší beauty trend loňského roku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený rhode skin (@rhode)


Sama CEO a kreativní ředitelka Hailey je také zastánkyní estetiky clean girl, což je mimo jiné jeden z pilířů identity společnosti Rhode. Vzhled jakoby bez make-upu a zvýraznění přirozené krásy každého jedince jsou rovněž velmi udržitelnou filozofií, která nepodléhá žádnému pomíjivému ideálu krásy. Není se tak čemu divit, že Rhode je v beauty světě stále oblíbenější a úspěšnější. 

Doporučeno
Gilmorky pokřivily můj vztah k jídlu i můj body image. Možná se to týká i tebe Gilmorky pokřivily můj vztah k jídlu i můj body image. Možná se to týká i tebe 5. října 2023 6:00


Z hlediska nabízených produktů jsme ještě donedávna mohli vybírat ze třech signature produktů. Tím je Peptide Glazing Fluid, Barrier Restore Cream nebo Peptide Lip Treatment.

the rhode kit
Zdroj: Propagační materiál/Rhode

Nabídka se však stále rozrůstá, a tak si potenciální zákazník nebo zákaznice může vybrat hned z několika možností. Nejnovějším počinem společnosti je Peptide Lip Lint, který nabízí všechny benefity jako Peptide Lip Treatment spolu s barevným nádechem odstínů růžové až hnědé barvy. 

the peptide lip tints
Zdroj: Propagační materiál/Rhode


O kvalitě zmiňovaných produktů nelze pochybovat. Je pravda, že kosmetické značky, za jejichž zrodem stojí některá z celebrit, čelí drobnohledu podstatně víc než ostatní beauty společnosti. I proto je nezbytné, aby byla kvalita produktů zvládnutá po všech stránkách. Z toho důvodu se značka Rhode spojila s vědeckými odborníky a odbornicemi, aby mohla konkurovat již zavedenějším společnostem na trhu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený rhode skin (@rhode)


Zakladatelka Hailey Bieber mimo jiné stojí také za nadací Rhode Futures Foundation, která podporuje všechny osoby identifikující se jako ženy, investuje do nich a poskytuje jim zdroje potřebné k řízení jejich vlastní budoucnosti. 


Kromě USA, Kanady a Velké Británie, kde lze produkty značky Hailey Bieber zakoupit, se mohou nově radovat i některé z ostatních evropských zemí. Rhode nyní doručuje do Francie, Německa, Irska, Itálie a Španělska. My v Česku si budeme muset ještě počkat. 

Domů
Sdílet
Diskuse