Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
10 outfitů Češek a Slovenek ze září: Podívej se na sexy podzimní kombinace i poslední fity léta
Alexandra Sedláčková
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

Alexandra Sedláčková    @alexsedlackova 

Netušíme, jak to Alexandra dělá, ale téměř každý měsíc nás odrovná v jiném typu outfitu. V září ukázala několik netradičních kombinací, které jsou hodné inspirace.

Nejvíce nás však oslovil tento noblesní outfit s puncem aristokracie i Paříže padesátých let. Influencerka se 100 tisíci sledujícími na Instagramu je od hlavy k patě zahalena do modelů z kolekce H&M Studio pro sezónu podzim/zima 2023 a vypadá božsky.

Bílou košili s jemnými proužky a volánovými rukávy sladila s maxisukní s efektem kůže a špičatými botami na úzkých podpatcích v černé barvě. Vzhled dotvořila výraznými stříbrnými náušnicemi i účesem se zaplétaným culíkem.

Nikola Soukup Braxatorisová
Zdroj: Instagram/@brixinka

Nikola Soukup Braxatorisová    @brixinka 

V modelech z nové kolekce H&M Studio pro sezónu podzim/zima 2023 zazářila i další oblíbená influencerka Nikola Soukup Braxatorisová.

Milovnice módy s bohémskou duší si vybrala modely v černé barvě, ze kterých vyskládala stylový podzimní outfit vhodný do společnosti. Nejvíce nás baví kontrast mezi jednotlivými vrstvami, kdy mohutnou bundu s „ovčím“ rounem sladila s romantickým průhledným vrchním dílem se zdobením a maxisukní. Skvěle fungují také kabelka s cvočky a lesklé kozačky.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse