Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. října 2023 11:19
Čas čtení 0:37
Vincenc Novák

Meryl Streep se po dlouhých 45 letech rozvádí. Se svým manželem žije odděleně již šest let

Meryl Streep se po dlouhých 45 letech rozvádí. Se svým manželem žije odděleně již šest let
Zdroj: Jim Spellman/WireImage
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Čtyřiasedmdesátiletá oscarová herečka Meryl Streep se rozvádí se sochařem Donem Gummerem, se kterým strávila dlouhých 45 let svého života. Pár se na veřejnosti objevil naposledy v roce 2018.

Nečekaná zpráva může být pro hereččiny fanoušky šokem, neboť ještě v pátek byla Meryl Streep viděna na předávání cen Princesa de Asturias 2023 se snubním prstenem na ruce.

„Don Gummer a Meryl Streep žijí odděleně už více než šest let, a přestože jim na sobě bude vždy záležet, zvolili si oddělené životy,“ uvedl mluvčí slavné herečky pro magazín Pane Six. Pár byl na veřejnosti naposledy spatřen v roce 2018 při předávání Oscarů. 

Manželé spolu mají čtyři děti –⁠ 43letého zpěváka a skladatele Henryho Wolfa, 40letou herečku Mamie Gummer, 37letou Grace Gummer a 32letou Louisu Jacobson. Pár má také pět vnoučat. 

Streep se s Gummerem seznámila v roce 1978 přes svého bratra Harryho. V té době truchlila nad ztrátou svého přítele Johna Cazalea, který v témže roce zemřel na rakovinu plic.

Domů
Sdílet
Diskuse