Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Kdo vyhraje Love Island? Zeptali jsme se horoskopu, o vítězi máme jasno

Venis (Panna) a Adam (Váhy) 

Jednou jsou nahoře, jednou dole. I tak by se dal popsat vztah Venis a Adama, který někteří ve vile označují za fejkový. Je to právě kvůli neustálým hádkám a diskusím? Kdo ví, ale právě tyto konfrontace a konverzace jsou důležité, aby se spolu jedinci naučili fungovat a jasně si řekli, co je pro ně ve vztahu no-go.
 
Co se horoskopu týče, spojení Panny (Venis) s Váhami (Adam) bude přinášet potěšení. Obě znamení jsou rozumově založená a nebudou mít problém spolu komunikovat, což vidíme i na televizních obrazovkách. Spojuje je potřeba pomáhat ostatním i smysl pro krásu a dokonalost, kterou oba hledají. Adam do vztahu přináší inspiraci a dobré nápady a Venis si zase dává záležet na dokonalosti. Díky svému smyslu pro realitu navíc Adama povede praktickým životem.
 
Tomuhle páru nechybí kritické myšlení, do kterého Adam vstupuje s optimismem. Pro své okolí má pochopení a vždy, když je to třeba, nabídne pomoc. Možná i právě proto některá srdíčka o Adamovi mluví jako o „taťkovi“. Jedinými problémy v tomto vztahu by mohly být Adamova svobodomyslnost a nestálost, které mohou Venis štvát. Ona zase Adama potrápí svojí disciplínou a řádem, které má tolik v oblibě.
 
Pokud spolu tito dva úspěšně vykomunikují vše důležité, mají potenciál Love Island vyhrát a utužovat svou lásku i po skončení soutěže.

Venis a Adam.
Venis a Adam. Zdroj: TV Nova/Love Island/propagační materiál

Majka (Váhy) a Chris (Střelec)

Majka a Chris, to je kapitola sama o sobě. Horoskop říká, že láska mezi Váhami a Střelcem je výjimečná a jejich společný život bude velmi snadný a radostný. No, když si Chris v Casa Amore vybral Darinku, pro Majku to rozhodně snadné ani radostné nebylo. Naopak. 

 
Vztah Majky a Chrise by měl podle partnerského horoskopu stát na pevných základech přátelství. Oba zmínění jsou svobodomyslní, upřímní, nepotřebují si nic dokazovat a žijí bez předsudků. S lehkostí by si měli umět povídat o jakémkoli tématu, ale z toho, co vidíme na televizních obrazovkách, lze usuzovat, že v případě Majky a Chrise to tak úplně není. Tento pár hýří smyslem pro humor a všude, kde se objeví, tam je veselo. Nudu spolu tito dva mít rozhodně nebudou. (Kvůli Chrisovým žárlivým scénám? Možná.)
 
Tato znamení jsou podle horoskopu velmi kompatibilní, intriky a lži prý nejsou nic pro ně, tak uvidíme, jak bude jejich láska vzkvétat i po opuštění vily na Kanárských ostrovech.

Horoskop je těmto dvěma nakloněn. Teď už jen záleží na tom, jak Chris zapracuje na svém chování.

Majka a Chris.
Majka a Chris. Zdroj: TV Nova/Love Island/propagační materiál

Paulína (Beran) a Honza (Beran) – Ding dong, máme tady vítěze!

Wow, tohle bude jiskřivé. Na obrazovkách nesmělá Paulína má nevyčerpatelnou energii, stejně jako její partner Honza. Dva Berani tvoří ideální dvojici, která se bude vzájemně podporovat a bok po boku bojovat, aby se domohla společných ideálů a cílů. Je až k neuvěření, kolik aktivit spolu tito dva stihnou – budou budovat svoji kariéru, podnikat nejrůznější věci, sportovat… vše, co tě jen napadne. Berani jsou totiž mimořádně spontánní (ano, Honzo) a kreativní.
 
Potíž může nastat pouze tehdy, když budou chtít oba všechno hned, ale to v tomto případě pravděpodobně nehrozí. Jak už jsme mohli vidět, Paulína je zdrženlivá, vše důkladně promýšlí a Honza ji v tom podporuje. Myslíme si, že tito dva najdou shodu a svůj vztah budou prohlubovat i po skončení soutěže.
 
Láska mezi dvěma Berany zvládne hory přenášet a Paulína s Honzou jsou tak horkými kandidáty na vítězství.

Love Island
Zdroj: TV Nova/Love Island/propagační materiál
Anketa:
Který pár podle tebe vyhraje Love Island?
Diana a Majlo
Rachel a Claude
Venis a Adam
Majka a Chris
Paulína a Honza
Diana a Majlo
2 %
8 Hlasů
Rachel a Claude
5 %
18 Hlasů
Venis a Adam
15 %
59 Hlasů
Majka a Chris
48 %
193 Hlasů
Paulína a Honza
31 %
122 Hlasů
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse