Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2023 17:03
Čas čtení 1:50
Radim Šlechta

Clash of the Stars útočí na nejnižší pudy, přesto je sobotní večer vyprodaný. Hitem je duel Datla proti Kotlárovi

Clash of the Stars útočí na nejnižší pudy, přesto je sobotní večer vyprodaný. Hitem je duel Datla proti Kotlárovi
Zdroj: Clash of the Stars/propagační materiál
SPORT
Uložit Uložené

Clash of the Stars má za sebou několik kontroverzí, přesto se těší ohromné popularitě. Toto všechno v sobotu uvidíš.

Snad všichni, kteří ironicky nebo neironicky sledují český TikTok, se nemůžou dočkat sobotního večera. V O2 Universu v pražských Vysočanech totiž proběhne další kolo populárního Clash of the Stars. Série zápasů s sebou nese hned několik kontroverzí, přesto se těší stále větší popularitě.

Jeden proti třem, zápas bez rukavic, žádné váhové kategorie. Show Clash of the Stars jako by útočila na nejnižší lidské pudy a touhu vidět, jak si dva (případně více) lidé vyřídí účty vlastníma rukama, a to navíc v kleci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

V sobotu proběhne již šestý zápasový večer s podtitulem One Night in Bangkok, kde se proti sobě o titul utkají známý kulturista a zápasník Filip Grznár s Lukášem Túmou. O hlavní show se ale má postarat tiktoker Datel, který se do klece postaví proti Jardu Kotlárovi. 

„Jejich velmi osobní a vyhrocený souboj proběhne podle pravidel MMA, avšak na holé pěsti! Půjde tak o zcela první souboj svého typu na naší scéně,“ uvádí organizační tým události. Bez rukavic se utkají také rappeři Lboy a Icko.

Očekávaný je i zápas kulturisty Karlose Bendy, který se má utkat hned se třemi soupeři, a nastoupí i Max Green, Miss Problem, Snejks nebo Hanka Gelnárová. Přehled všech zápasů najdeš v tabulce níže.

Zápas Jméno Versus
MMA championship fight / 93 Filip Grznár Lukáš Túma
MMA bareknuckle / OPEN Datel Jaroslav Kotlár
MMA triple threat / open Karlos Benda Dolari Plzňako, Dan Maďar, Ladislav Tišer
Underground / 57 Michaela Dostálová Veronika Zajícová
Thai box bareknuckle / 80 Lboy Icko
MMA / 70 Satnady Playstation Princess
MMA / 120 Žralok Rendys
MMA / 66 Malej Zmijozel MaxGreen
MMA / 66 Bergino Riad
MMA / 70 Snejks Sajmonos
MMA / 84 Pablo Kral Patrik Corleone
MMA / OPEN Kobra Huhu
Thai Box small gloves / 80 Rocky Tomáš Podhorný

V minulosti Clash of the Stars čelil několika vlnám kritiky. Během minulého večera se například utkali influenceři Danny z TVTwixx a Dragunov. Problém zápasu spočíval v tom, že druhý jmenovaný influencer je nevidomý, zatímco Danny měl během zápasu oči „pouze“ zavázané.  

Kritizovaly se také rozdíly v odměnách, které se často odvíjely především od známosti dané celebrity, ale také podle schopnosti vyjednat si dostatečnou sumu. Neposuzovaly se tedy příliš zkušenosti ani schopnosti daného zápasníka nebo zápasnice. V minulosti se proti soutěži vymezil například zápasník Patrik Kincl. V takto nastavených podmínkách prý Clash of the Stars „kazí MMA“. Jiný zápasník David Dvořák upozorňoval na vyšší rizika zranění než v profesionálních zápasech.

Lístky na šestý večer Clash of the Stars jsou momentálně vyprodané a ti, kteří mají zájem zápasy sledovat, si mohou koupit online přenos za 229 korun, případně za 249 korun v lepším rozlišení. 

 

Clash of the Stars se poprvé uskutečnil v roce 2021 a nejvíce se spojuje se jmény bývalého zápasníka a jednatele Tomáše Linh Le Syho a moderátora Jakuba Jíry.

Domů
Sdílet
Diskuse