Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2023 9:31
Čas čtení 0:51
Martin Adam Pavlík

Ondřej Novotný o promotérovi Clash of the Stars: Když se obklopuješ debily, staneš se debilem

Ondřej Novotný o promotérovi Clash of the Stars: Když se obklopuješ debily, staneš se debilem
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Promotér Oktagonu MMA se tvrdě obul do konkurenční organizace.

V posledním díle podcastu MMA Letem světem si promotér Oktagonu MMA Ondřej Novotný nebral servítky, když přišla řeč na další českou bojovou organizaci Clash of the Stars, plnou nejrůznějších bizarních a kontroverzních osobností. Vyjádřil se k sobotnímu turnaji.

„Neviděl jsem to, dodnes ty lidi neznám a dneska mě bombardují různá videa, jak se tam válí ‚miss problém‘ (zápasnice Michaela Dostálová, která rádoby odstoupila během zápasu s Veronikou Zajícovou, pozn. red.). Nevím, co se stalo. Dále jsem viděl toho idiota (Aleš ‚Psychopat‘ Bejr, pozn. red.), jak napálil Le Syho,“ reagoval na několik incidentů, které opět otřásly Clashem.

Narážel tím na kontroverzní výsledek zápasu Dostálové s Veronikou Zajícovou, který skončil překvapivě a nepochopitelně bez výsledku (no contest), a také na moment, kdy Bejr v přestávce mezi zápasy udeřil pěstí Le Syho. Následovala rvačka, Bejra odvedla ochranka a Le Sy se na něj vrhl se slovy, že až ho příště uvidí, ránu mu vrátí.

„To je přesně to, co vidíte na Tomášovi. Když se stýkáte s debily, žijete s debily, stane se z vás debil. Pak tam začneš křičet, že mu to na ulici při první možné příležitosti vrátíš, což se samozřejmě nemůže stát, a nechceš se tak chovat. Ti lidé vám za to začnou tleskat,“ řekl Novotný. „Dostáváte se na úroveň, kde jako člověk nechcete být,“ dodal.


Domů
Sdílet
Diskuse