Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2023 6:00
Čas čtení 2:23
Ondřej Jarůšek

Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun

Česká hra, která dobyla svět, i legendární RPG. Tyto herní pecky teď koupíš za méně než 200 korun
Zdroj: Warhorse Studios/propagační materiál/volně k užití
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

Hodně zábavy za málo peněz. V online ochodech aktuálně běží velké slevy a za relativně málo korun můžeš koupit plno skvělých her.

Pokud máš po nákupech dárků na Vánoce hluboko do kapsy, nezoufej. Přinášíme ti totiž tipy na pět bezva her, za které aktuálně nezaplatíš více než 200 korun. A to se vyplatí. Mysleli jsme přitom na hráče a hráčky napříč platformami, ať už hrají na PC, nebo na konzolích od Sony či Microsoftu. Tyto hry jsou důkazem, že za vynikající tituly nemusíš platit majlant. 

Doporučeno
Nejhorší hry a propadáky roku 2023. Tyto hry jsou velkým zklamáním, je mezi nimi i jedna česká Nejhorší hry a propadáky roku 2023. Tyto hry jsou velkým zklamáním, je mezi nimi i jedna česká 27. listopadu 2023 10:00

Kingdom Come: Deliverance

179 korun (GOG), 195 korun (Xbox), 210 korun (PS)

kingdom come
Zdroj: Warhorse Studios/propagační materiál/volně k užití

Začneme jak jinak než českým klenotem. Kingdom Come: Deliverance patří mezi vůbec nejlepší hry, které kdy na tuzemské scéně vznikly. Strastiplná cesta za pomstou mladého kovářova syna Jindřicha uhranula fanoušky u nás i ve světě a ze hry se stal obrovský hit. Vděčí za to zejména svému příklonu k realismu, který toto RPG odlišuje od většiny ostatních žánrových her. Kingdom Come je zkrátka skvost, a pokud hru náhodou nemáš, teď je nejvyšší čas to napravit. Aktuálně totiž stojí kolem 200 korun, v některých obchodech dokonce za tuto cenu získáš titul v Royal edici se všemi DLC a rozšířeními. To je přímo královská nabídka, která se neodmítá.

Just Cause 4 Reloaded

85 korun (Steam), 145 korun (Xbox)

just cause
Zdroj: Eidos Interactive/propagační materiál

Obávaný destabilizátor diktátorských režimů Rico Rodríguez nemiluje nic tolik jako destrukci a exploze. Bláznivá série Just Cause z produkce Avalanche Studios je rájem pro každého, kdo za sebou ve hrách rád nechává spoušť a nepřátelské základny mění v ohnivé peklo. Čtvrtý díl si bere všechny prvky z dílů minulých a posouvá je ještě na vyšší level. Nabízí rozsáhlý svět a enormní množství šancí se vyřádit. Příběh ustupuje spíše do pozadí a prim zde hraje právě ulítlá hratelnost, ničení, střílení a létání s wingsuitem kolem tornáda. Takže pokud chceš vypnout, moc nemyslet a jen si užít zábavnou akci, čtvrtý díl Just Cause by pro tebe mohl být jako stvořený.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse