Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2024 16:00
Čas čtení 0:41
Monika Růžičková

Sylvester Stallone promluvil o hrozivém zranění z natáčení. Varuje všechny před kaskadérskými kousky

Sylvester Stallone promluvil o hrozivém zranění z natáčení. Varuje všechny před kaskadérskými kousky
Zdroj: Lionsgate
OSOBNOSTI SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Sylvester Stallone se ve své rodinné reality show rozpovídal o natáčení filmu Expendables: Postradatelní. Hraní v akčních filmech si vybralo svou daň.

Film Expendables: Postradatelní se natáčel v roce 2010 a byla v něm spousta akčních scén. Jednu z nich měl známý herec s bojovou legendou Stevem Austinem. Během bojové scény se však kaskadérský kousek nepovedl a Stallone skončil s vykloubenými rameny a zlomeninou v oblasti krku. Informuje o tom server Variety.

Doporučeno
VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse 3. února 2024 10:05

Z tohoto zranění se prý nikdy plně nevzpamatoval a už se po fyzické stránce nikdy necítil jako dřív. „Proto lidi varuji: Nedělejte kaskadérské kousky sami,“ řekl Stallone. Nedávno musel podstoupit už sedmou operaci zad.

Velký strach projevila o herce i jeho rodina. Manželka i dcery řekly, že se o něj před každou operací velmi bojí. Sedmá operace zad naštěstí proběhla v pořádku a všichni doufají, že bude zároveň i tou poslední.

Série Expendables se dočkala čtyř dílů nabitých známými jmény. Sylvester Stallone byl u prvního dílu spoluautorem scénáře a stal se i režisérem filmu. I ve svých sedmdesáti sedmi letech se stále věnuje herectví. Nyní jej fanoušci mohou vídat v druhé sérii zmiňované reality show The Family Stallone s manželkou a třemi dcerami.

Domů
Sdílet
Diskuse