Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. února 2024 10:05
Čas čtení 0:35
Vincenc Novák

VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse

VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse
Zdroj: Netflix
ZAHRANIČÍ SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Americký herec Sylvester Stallone v pátek na svém Instagramu zveřejnil dojemné video, ve kterém vzpomíná na svého zesnulého kolegu Carla Weatherse. Herci ztvárnili legendární postavy Rockyho Balbou a Apolla Creeda ve filmové sérii Rocky.

Stallone na videu vzpomíná na společné přátelství, dlouholetou spolupráci i na natáčení Rockyho. „Dnešní den je pro mě neuvěřitelně smutný. Jsem tak zdrcený, že vám to ani nedokážu říct. Snažím se to v sobě udržet, protože Carl Weathers byl nedílnou součástí mého života, mého úspěchu – všeho, co s tím souvisí. Vzdávám mu neuvěřitelný hold a uznání,“ uvedl herec s tím, že měl to štěstí být součástí jeho života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone)

Wearthers se objevil v prvních čtyřech dílech legendárního Rockyho, kde se ujal role boxera Apolla Creeda, který se opakovaně utkává s postavou Stallona. Přestože Creed ve čtvrtém díle umírá, jeho odkaz dál žije v navazující sérii Creed v podobě boxerova syna, jehož postavu ztvárnil Michael B. Jordan. 

Carl Weathers zemřel ve čtvrtek ve věku 76 let. Na sociálních sítích na něj vzpomínají i další hvězdy, mezi nimi například Adam Sandler či Pedro Pascal. 

Domů
Sdílet
Diskuse