Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. února 2024 16:15
Čas čtení 0:41
Veronika Ábelová

Tahle nejnebezpečnější sexuální poloha může podle chirurga způsobit vážné zranění

Tahle nejnebezpečnější sexuální poloha může podle chirurga způsobit vážné zranění
Zdroj: Pexels/cottonbro/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI SEXUALITA ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Existují sexuální polohy, při kterých si můžeš způsobit vážná zranění. I když je to to poslední, nad čím přemýšlíš. Špatný úhel nebo příliš mnoho vzrušení může způsobit až návštěvu pohotovosti. Čemu se tedy vyvarovat?

Britský chirurg Karan Raj odhalil jednu z nejvíce nebezpečných sexuálních poloh, na které je dobré si dát pozor. Tvrdí, že tato poloha může až za 50 procent zlomenin penisu. Pokud to nevíš, tak ano, penis se dá zlomit. Touto nebezpečnou pozicí je podle chirurga „reverse cowgirl“. Pozice spočívá v tom, že muž leží a žena sedí čelem k jeho chodidlům, ne obličeji.

Doporučeno
Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? Tohle je prý deset nejlepších filmů všech dob. Souhlasíš s výběrem? 28. února 2024 15:30

Nesynchronizovaný pohyb partnerů nebo nesnesitelné tlačení totiž může způsobit vyklouznutí a rozdrcení penisu ženskou stydkou kostí, což může mít za následek natržení tkáně. „Zlomenina penisu ve skutečnosti znamená trhlinu ve vazovitém plášti tkáně tunica albuginea, která umožnuje zvětšení penisu během erekce,“ vysvětlil lékař.

Odbornice na sex a vztahy Anabelle Knight vysvětluje, jak zraněním při této pozici předejít. „Pokud vy a váš partner vedete otevřený dialog, nespěcháte a přijímáte smyslnost, neměla by vám tato poloha dělat příliš mnoho problémů,“ řekla expertka.

Vše, co potřebujete, abyste problémům předešli, je tedy dobrá a jasná komunikace. Další možností je tuto polohu zkrátka vynechat.

Zpět
Sdílet
Diskuse