Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2024 11:35
Čas čtení 1:06
Anna-Marie Hanzlíková

Další fotka Kate, další fotomontáž? Internet žhaví spekulace ohledně zmizelé princezny

Další fotka Kate, další fotomontáž? Internet žhaví spekulace ohledně zmizelé princezny
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI KONSPIRAČNÍ TEORIE KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Kate zachytili fotografové, když společně s manželem jela v autě. Po internetu ale kolují spekulace, že i tahle fotka je upravená. Stejně jako ta oficiální, za jejíž fotomontáž se Kensingtonský palác oficiálně omluvil.

Co se děje s princeznou Kate, je bezpochyby tématem Británie číslo jedna. Princezna se nejdřív téměř dva měsíce vůbec neukázala na veřejnosti, měla podstoupit operaci břicha, pak o ní ovšem nikdo nic nevěděl a už tehdy začaly po internetu kolovat spekulace, co s Kate vlastně je (více čti v našem článku tady).

Doporučeno
Agentury stáhly fotografii královské rodiny. Upravila ji sama princezna (Aktualizováno) Agentury stáhly fotografii královské rodiny. Upravila ji sama princezna (Aktualizováno) 11. března 2024 10:44

Kensingtonský palác pak chtěl spekulace uklidnit a zveřejnil fotku ke Dni matek, na které se Kate raduje se svými třemi dětmi. Celou situaci však ještě zhoršil, fotka totiž byla neodborně upravená. Stáhly ji zpravodajské agentury a sama princezna se pak na sociální síti X omluvila. „Jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami. Chtěla jsem se omluvit za případné zmatky, které způsobila rodinná fotografie, kterou jsme včera sdíleli. Doufám, že jste všichni měli šťastný Den matek,“ uvedla na síti X (dříve Twitter). Více jsme psali tady.

V pondělí princeznu zachytil deník Daily Mail, jak společně s manželem odjíždí údajně na soukromou schůzku. Mělo to být jen pár hodin poté, co zveřejnili zmiňovanou omluvu za upravenou fotografii. Ani nová fotka však internet neuklidnila.

„Co královská rodina skrývá? Začíná to být strašidelné. Fotka zveřejněná včera versus fotka Kate Middleton z výročí bitvy na Sommě. Další photoshop?“ spekuluje třeba uživatelka Angela na Twitteru. A v komentářích se rojí další konspirace. Uživatelé*uživatelky si například myslí, že Kate je mrtvá, těhotná, její manžel a následník trůnu ji bije, nebo ho naopak ona opouští.

Domů
Sdílet
Diskuse