Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. dubna 2024 6:50
Čas čtení 0:33
Anna Vondráková

Uvidíme ještě někdy Lokiho? Herec Tom Hiddleston promluvil o oblíbené postavě

Uvidíme ještě někdy Lokiho? Herec Tom Hiddleston promluvil o oblíbené postavě
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY LOKI MARVEL
Uložit Uložené

V pořadu Jimmy Kimmel Live došlo mimo jiné na to, zda má oblíbená postava ještě nějakou budoucnost. Herec odpověděl spíše vyhýbavě.

Hiddleston v pořadu vystoupil kvůli promu k pokračování seriálu Noční recepční. Na otázku, zda již s postavou Lokiho skončil, odpověděl poměrně neurčitě. „Nevím. Opravdu nevím,“ řekl herec. Její návrat však nevyloučil. Moderátor pořadu Jimmy Kimmel poukázal na to, že Marvel má tendenci držet plány v tajnosti. „Zvláště ze světa Marvelu... lidé jdou ven a lžou,“ poznamenal.

S vývojem postavy a závěrem seriálu je však herec dle svých slov spokojen. „Vím, že jsme v druhé sezóně dospěli k nějakému příběhovému závěru, což je pro mě velmi uspokojivé,“ naznačil. Dodal, že postavu nevidí jako čistě zápornou, podle něj Loki jen v minulosti „učinil pár špatných rozhodnutí“. Nakonec ale postava jednala o něco „velkoryseji, láskyplněji a hrdinštěji“, uvedl.

Tom Hiddleston hraje Lokiho již 14 let. „Pokaždé, když to někdo řekne, tak mi to trochu vyrazí dech, role Lokiho zcela změnila běh mého života,“ prohlásil.

Domů
Sdílet
Diskuse