Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti eyerim.
25. dubna 2024 14:30
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Známá slovenská influencerka má vlastní kolekci brýlí. Tohle je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková

Známá slovenská influencerka má vlastní kolekci brýlí. Tohle je Kohe by eyerim x Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim / Marianna Tomanová
MÓDA FASHION TIPY SLUNEČNÍ BRÝLE
Uložit Uložené

Ještě nemáš sluneční brýle na léto? Máme pro tebe tip na jeden musthave.

Influencerku Tatianu Židekovou zná české a slovenské publikum hlavně díky zdravému životnímu stylu, cvičení a módnímu vkusu. V těchto oblastech patří v česko-slovenském online prostoru mezi nejoblíbenější osobnosti. Její inspirativní Instagram sleduje více než 330 tisíc lidí.

Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Tatiana spolupracuje se značkami z obou světů – lifestylového i módního. Její sledující měli například příležitost výhodně nakupovat značkové brýle z portálu eyerim, který působí ve dvanácti zemích Evropy.

Eyerim vyrábí také své vlastní brýle pod značkami OiO a Kohe. A právě značka Kohe by eyerim letos přichází s kolekcí, ve které najdeš kousky ze série Kohe by eyerim x Tatiana Žideková.

Andrea Zahurancová, spoluzakladatelka eyerim a influencerka, vysvětlila, proč si jako tvář kolekce zvolili zrovna Tatianu: „S Tatianou jsme spolupracovali už dávno a máme ji velmi rádi. Sdílíme podobné pohledy na módu a životní styl, ale rozumíme si například i ve filozofii, že kvalitní a pěkné věci by měly být dostupné pro všechny. Naše brýle se tak snažíme vyrábět už od chvíle, kdy jsme s nimi přišli. Takže když jsme začali uvažovat o tom, že vytvoříme první kolekci ve spolupráci se známou osobností, na Tatianu padla naše volba velmi přirozeně.“

Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Příprava kolekce si vyžádala téměř rok společné práce. Designy čtyř modelů brýlí drží styl značky Kohe, který se snaží být pohodlný, funkční, ale i módní. „Při výběru tvarů a barev jsem se snažila, aby se moje kolekce dala kombinovat s více styly, ale každému přinesla jiskru a oživení,“ řekla Tatiana o své kolekci.

Milým detailem, který odráží, že se díváš na osobní kolekci, je i to, že se jeden z modelů jmenuje po Tatianině dceři – Vanes. Koneckonců, který rodič by váhal dát svému dítěti takovýto dárek?

koukni na kolekci kohe by eyerim x Tatiana Žideková
Tatiana Žideková
Zdroj: eyerim/Marianna Tomanová

Znáš značku Kohe by eyerim?

Značka Kohe by eyerim se od roku 2019 snaží, aby dioptrické i sluneční brýle byly hezčí, pohodlnější a dostupnější pro každého. Kombinuje design a kvalitu na úrovni světových značek se špičkovými čočkami.

Vyrábí sluneční brýle s dioptriemi, samozatmavovací brýle, a dokonce můžeš své brýle povýšit na prémiovou úroveň s čočkami EssilorLuxottica, které najdeš v brýlích od luxusních značek. Nabídka Kohe je široká, vybereš si z různých barev a tvarů podle svého typu obličeje i podle vkusu. Zajímavý je také výběr materiálů – Kohe by eyerim nabízí rámy z titanu a ekologického acetátu, tedy odolného typu plastu, který je šetrnější k životnímu prostředí než klasické plasty. A asi to nejlepší na těchto brýlích je jejich cena: sluneční brýle seženeš od 1200 korun a dioptrické se slevovým kódem dokonce od 960 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse