Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nový iOS 18 nabídne vylepšení zpráv i redesign mailu. Co dalšího si Apple přichystal?

Efektivnější využití Zpráv

Spoustu novinek skrývají i Zprávy. Na iMessage budeš moct reagovat jakýmkoli emoji, který iPhone nabízí. Nový iOS nabídne také možnost plánovat si odeslání zprávy na určitý čas. Nechybí ani efekty v psaní zpráv jako je například ozvláštnění jednotlivých slov.

apple
Zdroj: Apple / propagační materiál

Zvýšená ochrana soukromí

Apple dostává náskok v ochraně soukromí. Nejen, že rozšiřuje zabezpečení iPhonů na cloud, ale představil i další funkce. Mezi ně patří například možnost zamykání a skrytí aplikací, které uživatelům umožní střežit si své soukromí.

Nové funkce AirPods

Nové aktualizace umožní uživatelům AirPodů Pro reagovat na Siri kývnutím nebo zavrtěním hlavy. Funkce Izolace hlasu zajistí dobře slyšitelný hlas volajícího, i když venku fouká nebo je okolo hluk.

Další novinky

Apple Watch nyní budou lépe sledovat zdraví uživatelů. Nabídnou nové nastavení Kroužků aktivity, přizpůsobení Chytré sady, ciferníku s obrázky z Fotek a budou sledovat tréninkovou zátěž.

Nový iPadOS 18 představí novou aplikaci Kalkulačka s funkcí MathNotes nebo nové nástroje pro psaní rukou v aplikaci Poznámky.

Doporučeno
Déčka nejsou velká prsa a málokdo má 75B. „Díky padnoucí podprsence se vám bude lépe dýchat i žít,“ radí braexpertka Déčka nejsou velká prsa a málokdo má 75B. „Díky padnoucí podprsence se vám bude lépe dýchat i žít,“ radí braexpertka 11. června 2024 v 8:30

Nejnovější verze nejvyspělejšího počítačového operačního systému macOS Sequoia přináší zrcadlení iPhonu, aktualizaci Safari, očekávané hry a novou aplikaci Hesla, se kterou bude přihlašování snadnější.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse