Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. června 2024 v 13:36
Čas čtení 0:48
Anna-Marie Hanzlíková

Zemřel největší pes na světě. Německá doga jménem Kevin se dožila tří let

Zemřel největší pes na světě. Německá doga jménem Kevin se dožila tří let
Zdroj: Pixabay/mtajmr/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI PÉČE O PSA VELKÁ BRITÁNIE ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Držitel Guinnessova rekordu pojmenovaný podle hlavního hrdiny filmu Sám doma nečekaně podlehl nemoci.

Za nejvyšší dogu na světě ho organizace uznala teprve letos v březnu. „Byl to ten nejlepší obří kluk,“ uvedli zdrcení majitelé Tracy a Roger Wolfeovi, jak napsal britský The Guardian. „Přeju si, aby tahle gigantická plemena a všichni psi mohli žít déle. Nikdy to nebude dostatek času,“ dodali ještě.

Doporučeno
Během Eura vběhl na hřiště chlapec, aby se vyfotil s Ronaldem. UEFA ho přísně potrestala Během Eura vběhl na hřiště chlapec, aby se vyfotil s Ronaldem. UEFA ho přísně potrestala 24. června 2024 v 14:51

Od nohou až po kohoutek měřil Kevin z americké Iowy 97 centimetrů, tedy asi jako batole. Průměr pro jeho rasu činí 76 centimetrů. 

Tenhle obr se ze všeho nejvíce bál vysavačů. „Je vystrašený z vysavačů. Nenechá si je k sobě přiblížit blíže než na šest stop (necelé dva metry, pozn. red.)! Skáče a začne od nich utíkat,“ vyprávěla Tracy v článku pro Guinnessovy rekordy.

Kevin se prý rád tulil. Tracy, která pracuje jako veterinářka, ho taky brala často do práce. Ve svém vyprávění popisuje, že si často neuvědomoval, jak velký vlastně je. „Neustále se snaží vtěsnat do malých pelíšků, sedět na nás a dělat všechno, co dělají menší psi,“ vylíčila o něm.

Doporučeno
VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ 23. června 2024 v 15:49

Klinika, kde pracuje, prý udělala vše, aby rekordmana zachránila. Bohužel se to nepovedlo, rekordman následkům blíže nespecifikované nemoci podlehl, jak informuje server pro Guinnessovy rekordy.

Domů
Sdílet
Diskuse