Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2024 v 15:49
Čas čtení 0:32
Anna Vondráková

VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“

VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
ZAHRANIČÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

Sociální sítě mají neuvěřitelnou moc a to, z jakého videa udělají trend, nás často překvapí. Nyní na sítích trenduje tzv. „Hawk Tuah girl“.

Na TikToku je momentálně jedním z hlavních témat interview s mladou dívkou z Tennessee v USA. Klip zveřejnili influenceři z kanálu Tim and Dee TV, kteří se ptali kolemjdoucích na otázky ohledně vztahů.

Doporučeno
Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu 24. června 2024 v 14:00
Doporučeno
Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic Obchodní dům Máj otvírá po dvouleté rekonstrukci. Nabízí sice devět pater zábavy, ale vlastně v něm nenajdeš nic 25. června 2024 v 9:30
Doporučeno
Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka 21. června 2024 v 12:00

„Po čem se v posteli každý muž zblázní?“ zeptali se dívky a její kamarádky před jedním z barů. Její odpověď doprovázená zvukem plivnutí mnoho lidí překvapila a pobavila. „Musíš na tu věc plivnout, víš, jak to myslím?“ řekla. 

Server News18 uvádí, že identita dívky není známá, někteří však dívku identifikovali jako 25letou Katie Vickers z města Paducah v Kentucky. Tak jako tak dívka jistě nečekala, že se stane přes noc virální hvězdou. Video na sítích sbírá miliony zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse