Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Designer Outlet Parndorf.
28. června 2024 v 11:30
Čas čtení 1:56
Sponzorovaný obsah

V tomto outletu mají až 70% slevy celý rok. Nakoupíš si tu outfity od Carhartt, The North Face či Coach za top ceny

V tomto outletu mají až 70% slevy celý rok. Nakoupíš si tu outfity od Carhartt, The North Face či Coach za top ceny
Zdroj: Designer Outlet Parndorf
MÓDA FASHION TIPY
Uložit Uložené

Jestli ti chybí ještě pár letních kousků do šatníku, tady máš tip, kde je sehnat.

Chceš si udělat opravdu pořádný nákupní den? Spoj to s výletem a vyraz do Designer Outlet Parndorf, nákupní vesnice, kde najdeš obchody více než 160 světových značek se zbožím za outletové ceny. Během celého roku si tu nakoupíš outfity se slevou až 70 % oproti běžné prodejní ceně. Vybrat si můžeš ze značek jako Vans, adidas, Carhartt, The North Face, ale najdeš tu i Boss, Karl Lagerfeld či Coach.

Designer Outlet Parndorf je více než jen nakupování

Jedinečné značky, které široko daleko v takovém počtu nenajdeš, a také výhodné ceny. To jsou důvody, proč se outletové centrum těší velké oblibě influencerek, jako jsou Tatiana Žideková, Barbora Bakošová či Janka Slačková. Jeho atmosféra zaujala i českou dvojici Gabrielu Gašpárovou a Petra Havránka, známou z první série show Love Island.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Slovensko (@refreshersk)


Designer Outlet Parndorf nabízí širokou nabídku prodejen módních a sportovních značek, kosmetiky či bytových doplňků od Aigner, Karl Lagerfeld, Guess, Watch Station, Napapijri, Geox a mnoha dalších. Najdeš tam nejnovější must have kousky letní sezóny pro celou rodinu. Více než 160 obchodů si můžeš díky prodloužené otvírací době užít i po práci, otevřeno je od pondělí do pátku do 21 hodin a v sobotu do 18 hodin.

nakupuj v designer outlet parndorf

Nová prodejna Alexander McQueen otevře už brzy

Důraz v centru kladou zejména na optimalizaci velkého portfolia značek, proto se jeho výběr neustále rozšiřuje. V novém kabátu si užiješ znovu otevřené prodejny Strellson, Tom Tailor či Lacoste a novou prodejnu brzy otevře i oblíbený obchod Rituals. V minulém roce v centru přibylo celkem 20 nových značkových prodejen a došlo k přestavbám prodejen na celkové ploše 3 700 m². Velkou novinkou, která určitě potěší módní nadšence, je připravované otevření prodejny Alexander McQueen, která v Designer Outlet Parndorf přibude už na podzim tohoto roku.

A pokud ti během nakupování vyhládne? Žádný problém! Můžeš si dát zákusek v Café Sacher, zdravou pochoutku v restauraci Lia's nebo kreativní hamburgerové speciality v nové restauraci Le Burger. V centru najdeš také food truck zónu, kde nabízejí vše od pizzy a burritos až po veganskou zmrzlinu.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Rekordní návštěvnost v roce 2023

Designer Outlet Parndorf dnes patří mezi top 6 nejoblíbenějších outletů v Evropě. Outletové centrum se nachází jen 30 minut jízdy autem z Vídně nebo Bratislavy. Jeho obliba i v uplynulém roce narůstala, dokonce můžeme mluvit o rekordní návštěvnosti na úrovni 6,8 milionu zákazníků, což je více než v roce 2019, před příchodem pandemie. Zvýšený zájem projevili například návštěvníci ze Slovenska a Maďarska, v roce 2023 došlo k jejich nárůstu o 27 %. Stejně tak jezdí do centra častěji návštěvníci z České republiky, Rumunska a Srbska (+24 % v roce 2023). 

„Designer Outlet Parndorf se ukazuje jako první volba pro mezinárodní milovníky nakupování. K tomuto úspěchu významně přispělo naše úsilí o oslovení nových cílových skupin a vypracování marketingových strategií přizpůsobených různým zemím a cílovým skupinám. Nastavujeme nové standardy, abychom vyhověli potřebám našich mezinárodních hostů a nabídli jim bezkonkurenční nákupní zážitek,“ prozradil Mario Schwann, generální ředitel Designer Outlet Parndorf.

Domů
Sdílet
Diskuse