Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
9. července 2024 v 11:30
Čas čtení 1:48
Sponzorovaný obsah

Vyměň svůj starý telefon za nový smartphone a získej bonus až 3 000 Kč. Samsung má speciální akci, zde jsou podmínky | NÁVOD

Vyměň svůj starý telefon za nový smartphone a získej bonus až 3 000 Kč. Samsung má speciální akci, zde jsou podmínky | NÁVOD
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG SMARTPHONE
Uložit Uložené

Pozor, na koupi máš čas jen do 31. července.

Říkáš si v poslední době, že už by to chtělo nějaký nový a kvalitní smartphone nebo tablet? Pokud tě tvůj starý telefon omrzel nebo má nějaké poruchy, můžeš ho odevzdat u Samsungu. Značka totiž spustila akci, která nabízí zhodnocení starších zařízení a jejich výměnu za nejnovější technologie značky Samsung Galaxy AI. Díky tomu za ně nemusíš dávat plnou sumu, a tak potěšíš i svou peněženku.

Nemysli si, že potřebuješ vysloveně staré zařízení značky Samsung, které vyměníš za nové. Samsung akceptuje i značky telefonů jako iPhone, Huawei nebo Xiaomi. Případně pokud chceš nový tablet Samsung Galaxy Tab S9, můžeš ho výhodně získat i výměnou za svůj starý notebook či tablet. Jak na to?

Takto probíhá výměna

Proces je úplně jednoduchý. Jdi na stránku www.novysamsung.cz, kde najdeš nabídky na nové zařízení značky Samsung s umělou inteligencí, které teď můžeš získat díky výměně levněji: Samsung Galaxy S24 či tablet série Galaxy Tab S9.

Vyber si, které ze zmíněných zařízení chceš, a kup si ho do 31. července 2024 přes oficiální prodejny Samsung nebo v jiných certifikovaných prodejnách s elektronikou. 

Samsung, bonus
Zdroj: Samsung

Výměna v oficiálních prodejnách Samsung

Jestli se rozhodneš pro koupi nového zařízení přes oficiální prodejnu Samsung, ohodnocení a odprodej starého zařízení proběhne přímo na místě bez nutnosti registrace a čekání. Nový smartphone nebo tablet s umělou inteligencí tak budeš mít okamžitě.

Kompletní seznam značkových prodejen Samsung najdeš tady. Prodejní cena nového telefonu či tabletu ti bude na místě snížena o výkupní cenu starého zařízení a výši bonusu.

Při koupi nového smartphonu Galaxy série S24 získáš bonus až 3 000 Kč. Jestli chceš tablet ze série Galaxy Tab S9, získáš až 4 000 Kč.
Samsung
Zdroj: Samsung

Výměna v jiných certifikovaných prodejnách

Pokud si chceš nový smartphone nebo tablet koupit například v jiné prodejně, musíš zakoupené nové zařízení zaregistrovat na stránkách www.novysamsung.cz do 31. července 2024. V registraci uveď všechny potřebné údaje, jako například:

  • datum nákupu (z nákupního dokladu),
  • obchodní doklad a doklad o nákupu,
  • model a IMEI,
  • adresu a číslo účtu,
  • informace o starém zařízení.

Pak už jen zabal staré zařízení k dalšímu prodeji. Pro použité zařízení si kurýr přijede až k tobě domů, stačí objednat jeho přepravu.

Poté, co Samsung obdrží tvoje staré zařízení a ověří jeho stav, ti zašle výkupní cenu. Jednorázový bonus až 4 000 Kč (v závislosti na ceně nového zařízení) ti pošle ihned po potvrzení v aplikaci Samsung Members.

✨TIP: Galaxy AI můžeš vyzkoušet i na starších zařízeních Android či iOS. Stáhni si aplikaci Try Galaxy, která ti ukáže nejnovější funkce řady Galaxy S24 a simulaci uživatelského rozhraní One UI 6.1.

Krátká videa ti odprezentují, co všechno dokáže nadupaná umělá inteligence od Samsungu (například simultánní překlad, asistent pro poznámky, asistent na psaní a chatování, vyhledávání zakroužkováním čehokoliv na displeji, úpravy fotografií).
vyměň svoje staré zařízení za nové
Samsung, bonus
Zdroj: Samsung
Domů
Sdílet
Diskuse