Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech?

Apple TV+

Pochybná dohoda (14. srpna)

Vince Vaughn si v novince od Applu zahraje bývalého detektiva z Miami, který nyní na Floridě pracuje jako zdravotní inspektor. Když ale turisté objeví během rybolovu lidskou ruku, jeho vyšetřovatelské instinkty mu velí, aby případ zkusil rozlousknout na vlastní pěst.

Seriál má kombinovat atmosféru Dextera s některými vážnějšími krimi thrillery, nebude mu ale chybět ani pořádná porce černého humoru. Vedle Vaughna si pak zahrají Michelle Monaghan, Jodie Turner-Smith, Rob Delaney nebo Zach Braff.

Pačinko –2. řada (23. srpna)

Dramatický seriál natočený podle stejnojmenného bestselleru Min Jin Leeho z roku 2017 zachycuje osudy jedné korejské rodiny v průběhu čtyř generací v letech 1915 až 1989. Komplexní děj se tak odehrává v několika časových obdobích a zachycuje nezdolnou snahu jedné rodiny nejen přežít, ale vzkvétat. První sérii si pak chválili jak kritici, tak diváci, pro fanoušky kvalitních dramat by tedy mělo být tohle takřka povinností.

Max

Sektor – 3. řada (11. srpna)

Byznys drama od Maxu Industry aka Sektor sleduje skupinu mladých bankéřů z londýnské kanceláře investiční banky Pierpoint & Co. a je specifický tím, že jej napsali bývalí bankéři, takže co sledujeme, je do velké míry autentické vylíčení světa velkých financí. Seriál do mainstreamu v konkurenci slavnějšího Boje o moc nikdy neprorazil, po jeho skončení je ale možná právě teď ten čas, kdy mu dát šanci.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse