Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech?

Amazon Prime Video

Batman: Caped Crusader (1. srpna)

Legendární animák Batman: The Animated Series v 90. letech do velké míry stanovil nový žánrový standard a vzhledem ke svým kvalitám umožnil, aby se k němu mohli dodnes vracet jak mladí, tak staří. A přesně na tuto tradici bude chtít nyní navázat novinka Batman: Caped Crusader, kterou produkovali Bruce Timm, J. J. Abrams, Matt Reeves nebo třeba Ed Brubaker.

V novém seriálu tak fanoušky Temného rytíře čeká návrat do drsného podsvětí Gothamu, kde se Batman bude snažit navigovat světem zločinu, vyšetřovat případy a zároveň odhalovat, kdo všechno z policejního oddělení a taky městské radnice je zkorumpovaný a komu naopak v tomhle městě stále může věřit. Retro stylizace, mistrovské hlasové obsazení i perfektní hudební doprovod už pak budou zjevně jen bonus. 

Pán prstenů: Prsteny moci – 2. řada (29. srpna)

Druhá řada epického fantasy seriálu nás opět vrátí pár tisíc let před události filmové trilogie, kde se Sauron, nyní v novém přestrojení, bude snažit oklamat všechny národy Středozemě, aby mu pomohly ukovat legendární prsteny a podmanit si tak celý svět. Proti těmto temným plánům se pak postaví hrstka známých hrdinů v čele s odvážnou Galadriel.

První série se dočkala smíšených reakcí a celý seriál dodnes vyvolává na internetu velké rozepře. Tvůrci tak před sebou mají nelehký úkol naklonit si fanoušky zpátky na svou stranu. Zkusit to chtějí především skrze velkolepou výpravu a taky masivní bitevní scény. Dobývání jistého města ve druhé řadě má prý zabrat celkem tři epizody. Amazon tady rozhodně nešetřil, trailer působí slibně, tak snad tvůrčí tým zapracoval i na kvalitě scénářů a nové epizody budou přijaty s daleko větší pozitivní odezvou.

Anketa:
Na jaký seriál se nejvíc těšíš ty?
Emily in Paris
Batman: Caped Crusader
Terminator Zero
Pán prstenů: Prsteny moci
Pačinko
Pochybná dohoda
Sektor
Umbrella Academy
Emily in Paris
19 %
Batman: Caped Crusader
7 %
Terminator Zero
5 %
Pán prstenů: Prsteny moci
54 %
Pačinko
0 %
Pochybná dohoda
3 %
Sektor
3 %
Umbrella Academy
8 %
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse