Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Čteš článek:
10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority?

Harry Potter

Harry Potter, ať už v knížkách, ve filmech, nebo brzy i v seriálu, je snad jeden z největších popkulturních symbolů. Malý čaroděj se zapsal do srdcí nemála diváků či divaček. Tenhle fantasy příběh se nějakým stylem dotkl snad každého z nás. K tomu všemu započal podzim, takže nastává ideální čas na to zkouknout celou sérii znovu.

Harry Potter
Zdroj: Warner Bros.

Láska nebeská

Teď něco romantického. Opět naprosto ikonický film, bez kterého si Vánoce neumíme představit. Propojuje osudy postav, přináší laskavost, a především prohlubuje vztahy. Bez lásky to nejde, což si velmi často lidé uvědomují právě v období vánočních svátků, kdy chce mít každý po svém boku někoho blízkého.

Láska Nebeská
Zdroj: Universal Pictures

Shrek

Legendární animák. Odvážný Shrek pátrá se svým kamarádem oslíkem po krásné a divoké princezně Fioně. Film se okamžitě stal klasikou a získal všeobecné uznání pro svůj humor, dabing a podvratný přístup k pohádkovým tropům. Animace sice z dnešního pohledu celkem zestárla, hlášky ale nikoli, i proto se k němu všichni stále tak rádi vracíme.

Shrek 5
Zdroj: Illumination Studios

Titanic

Nejromantičtější film vůbec? Dost možná! Leonardo DiCaprio a Kate Winslet v hlavních rolích trháku oceněného jedenácti Oscary. Titanicu se nikdy nenabažíš, pokud si chceš opravdu poplakat, tak to je *ta nejlepší* volba. Příběhu dodává na autenticitě tím, že k události opravdu došlo. V dubnu 1912 vyrazila luxusní zaoceánská loď Titanic z Anglie na svou první, a bohužel i poslední plavbu. V ledových vodách Atlantiku skončilo mnoho životů a osudů. Mezi nimi byla i jedna láska, která vlastně ani pořádně nezačala.

titanic
Zdroj: Paramount Pictures and Twentieth Century Fox/ Titanic
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse