Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority?

Pulp Fiction

Nejkultovnější z kultovních filmů 90. let. Režisérem není nikdo jiný než Quentin Tarantino. Životy dvou mafiánských nájemných vrahů, boxera, gangstera a jeho manželky a dvojice lupičů se prolínají ve čtyřech příbězích o násilí a vykoupení. V hlavních rolích se představili Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis a další.

pulp fiction
Zdroj: Miramax Films

Pretty Woman

Edward, bohatý podnikatel, si najme prostitutku Vivian, aby ho doprovodila na několik společenských akcí. Problémy nastanou, když se do ní zamiluje a oni se snaží překlenout propast mezi svými světy. Z Julie Roberts a Richarda Gera se stala díky snímku jedna z nejikoničtějších filmových dvojic.

pretty woman
Zdroj: Touchstone Pictures

Dobyvatelé ztracené archy

Odvážný archeolog se vydává na napínavé pátrání, aby našel biblickou Archu úmluvy dříve, než padne do rukou nelítostných nacistů. Tento akční dobrodružný film z roku 1981 režírovaný Stevenem Spielbergem s Harrisonem Fordem v hlavní roli upevnil svůj status klasiky v moderní kinematografii a podnítil vlastní filmovou sérii.

Indiana Jones and the Last Crusade
Zdroj: Paramount Pictures
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse