Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 23. září 2024 v 17:01
Čas čtení 2:37
Ella Petrová

10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority?

10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority?
Zdroj: Buena Vista Pictures Distribution
FILMY A SERIÁLY FILM NEJLEPŠÍ FILMY
Uložit Uložené

Existují výborné filmy, které stačí vidět jednou, a už se k nim nikdy nebudeš chtít vrátit. Pak jsou tu ale ještě takové, na které se můžeš dívat pořád dokola a nikdy tě nepřestanou bavit. O jaké pecky jde?

Tyhle filmy jsou sázka na jistotu. Dokonce je velmi pravděpodobné, že jsi všechny z nich viděl*a už několikrát. Buď je máš s něčím spojené, nebo jsou pro tebe tzv. comfort watch, anebo to jsou jednoduše zcela kultovní bijáky, které je třeba vidět více než jednou, protože se snadno může stát, že po několikátém zhlédnutí je začneš vnímat zase trochu jinak. Tak či tak, souhlasíš s tímto výběrem?

Doporučeno
Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích 22. září 2024 v 8:00
Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Draca Malfoye z Harryho Pottera? KVÍZ: Jak dobře znáš Draca Malfoye z Harryho Pottera? 22. září 2024 v 13:00
Doporučeno
Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech 23. září 2024 v 7:00

Sám doma

Klasika. Vánoce bez tohohle filmu nejsou ono. Radovánky malého Kevina v podání Macaulaye Culkina, který se ocitne v rodinném domě na vánoční svátky zcela opuštěný, baví lidi dodnes, přestože snímek se natočil již v roce 1990. I proto ho kolem Vánoc dávají stále v televizi, každý se nad tím rád zasměje. To samé platí i o jeho pokračování Sám doma 2: Ztracen v New Yorku.

Sám doma
Zdroj: 20th Century Fox

Vykoupení z věznice Shawshank

Jeden z nejlepších filmů vůbec. V databázi ČSFD si drží první místo a má neuvěřitelných 95,3 procent. Svědčí to tedy o tom, že je skoro až povinnost tento snímek zhlédnout. Spravedlnost – přesně o tom přemýšlíš během sledování příběhu. Hlavní postavy si zahráli Tim Robbins a Morgan Freeman, kteří se svých rolí zhostili bravurně. Snímek přináší velmi autentický pohled do toho, jak vězni fungují, že přátelství vše značně ulehčí a především, že naděje umírá poslední.

vykoupení z věznice shawshank
Zdroj: 1994 Columbia Pictures

Piráti z Karibiku

Jack Sparrow, Elizabeth Swann a Will Turner. Filmová série o pirátech baví malé i velké. Je až k nevíře, že první z filmů vyšel před více než 20 lety. Dobrodružství, vyčůranost Jacka, nehynoucí láska Elizabeth a Willa a k tomu všemu krása Karibiku diváky a divačky neomrzí.

Johnny Depp Piráti Karibiku
Zdroj: Disney
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse