Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti Futurino.
včera 1. října 2024 v 13:30
Čas čtení 1:46
Sponzorovaný obsah

Doplňky, které změní váš podzimní vzhled – novinky od Michael Kors, Furla a Guess

Doplňky, které změní váš podzimní vzhled – novinky od Michael Kors, Furla a Guess
Zdroj: AdobeStock / asauriet
MÓDA FASHION TIPY ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Žádný outfit nemůže být perfektní, pokud není ozdoben vhodnými doplňky. Pojďme se proto společně podívat, jaké boty, kabelky a další doplňky budou během letošního podzimu trendem číslo jedna. Možná budete překvapeni, co si pro nás návrháři připravili.

Trendy podzimní boty 2024

Není žádným tajemstvím, že dámské doplňky a boty jsou vůči sezónním změnám značně odolné a jen občas se stane, že se na scéně objeví nějaká převratná novinka. I tak nám ale designéři každoročně servírují nové trendy kousky, které do jinak lehce stereotypního světa kabelek, bot a doplňků vnášejí potřebné osvěžení.

Není tak zřejmě pro nikoho žádným překvapením, že dámské baleríny, které dobře známe již z předchozích sezon, budou žádoucí i během letošního podzimu. Zejména pak kožené modely v neutrálních podzimních tónech, mnohdy zdobené cvočky či jinými aplikacemi. Ochuzeni ale samozřejmě nebudeme ani o oblíbené mokasíny a polobotky nebo třeba lodičky s otevřenou patou. Obecně budou hrát tento podzim prim hnědé boty a v těsném závěsu jim budou černé boty. Ani s ostatními odstíny ale určitě nešlápnete vedle. 

Stejně tak nesmíme opomenout ikonu každého podzimu, a tedy pohodlné, nadčasové a nikdy nestárnoucí dámské tenisky. S těmi nejenže prochodíte klidně celý rok, ale navíc se hodí k elegantním, sportovním i ležérním outfitům. Ať už ovšem hledáte jakékoliv dámské podzimní obutí, nenechte si v nabídce Answear.cz ujít boty Guess, které přináší vhodné modely pro každého. 

Jaké kabelky budou letos in?

Hitem číslo jedna budou kabelky vejčitého tvaru připomínající půlměsíc nebo ovál. Nejvíce se tento praktický tvar objevuje ve spojení s menšími kabelkami, které ačkoliv se vejdou sotva na rameno, pohodlně pojmou vše potřebné. Dalším hitem bude kabelka dlouhého válcovitého tvaru, se kterou již na jaře přišel módní dům Alaïa. Okamžitě se z ní stala star a najdete ji v nabídce většiny značek. Opět se jedná o menší kabelku, které to nejlépe sluší ve vínové, hnědé, černé nebo khaki barvě. 

Doporučeno
Pánská volnočasová obuv: Představujeme nejmódnější obuv na podzim Pánská volnočasová obuv: Představujeme nejmódnější obuv na podzim 1. října 2024 v 11:30

Máte raději větší kabelky? Pak si jistě zamilujete další z trendů, a tedy maxi hobo tašky. Ty skvěle splňují nároky na eleganci, stejně jako každodenní praktičnost, a tak není divu, že budou během podzimu 2024 jedním z nejoblíbenějších modelů.

Vsaďte na doplňky od známých značek

Pokud je řeč o doplňcích, vynechat nesmíme ani šperky, hodinky, sluneční brýle nebo třeba kšiltovky. Ty každému outfitu dodají potřebný šmrnc a povýší ho hned o několik levelů.

Ráda byste svůj šatník s příchodem podzimu doplnila o trendy zajímavé doplňky? Vsaďte na nabídku Answear.cz a kousky z dílny Furla či Michael Kors. Právě móda Michael Kors, Furla či Guess přináší ty nejžhavější trendy modely pro každou sezonu. 

Michael Kors patří mezi nejznámější módní značky, a to nejen díky stylovým a elegantním kolekcím oděvů, ale především díky mimořádně kvalitním doplňkům. Sluneční brýle, kabelky a další značkové příslušenství Michael Kors se již dlouhá léta těší neslábnoucí popularitě mezi ženami napříč celým světem. To stejně platí o značce Furla, která je jednou z nejoblíbenějších značek na trhu luxusních doplňků a obuvi.

Domů
Sdílet
Diskuse