Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2015 12:30
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield Hardline dostane otevřenou betu už za pár dní, sledujte nové záběry ze hry

TECH
Uložit Uložené

Odkdy si budete moci vyzkoušet netradiční Battlefield s podtitulem Hardline, který se z válečných bojišť přenese do ulic plných zločinu?

EA a Visceral Games se spojili, aby přivedli netradiční Battlefield (Battlefield 5 přijde na podzim příštího roku). Vznikl tak Hardline, policejně zločinecký titul, který v sobě má stále DNA BF, avšak širokým obloukem obchází zažité a sérii identifikující prvky. Nedostaneme totiž vojenská vozidla, ale Fordy, dodávky a motorky, abychom se pohybovali na bojišti rychleji. Multiplayer celkově má být svižnější, ovšem to neznamená, že taktika nedostala prostor. Nový gameplay představuje hru a hlavně multiplayer, jehož otevřená BETA pro všechny platformy začíná již 3. února, přičemž končí 8. února.

K dispozici budou tři mapy a tři módy (Hotwire, novinka - automobilové honičky, Heist a klasika Conquest). Plná hra bude k dispozici 17. března 2015. předobjednat si ji můžete například zde. 

Domů
Sdílet
Diskuse