Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2015 16:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odhaluje tajemství s titulem Eternal, pár ukázek a i název alba, kterému bude patřit rok 2016

HUDBA
Uložit Uložené

Konečně se dozvídáme, co ten bájný Eternal vlastně je. Sleduj prolog k albu a poslouchej ukázky skladeb.

Už více než dva týdny Rytmus na různých videích a obrázcích vzpomíná pojem Eternal. Až do dnešního dne nechal fanoušky v napětí čekat, aniž by věděli, o co vlastně jde. Vše nasvědčovalo tomu, že budeme mít konečně možnost slyšet další Patresovo sólo, které už déle avizoval.

Dnes, tedy 23. 12., jsme se dočkali velkého rozuzlení. Ne, Rytmus nevydává album, ale prolog, respektive úvod, který o něm minimálně mnoho napoví. V téměř 20minutovém krátkém filmu máme možnost slyšet pár ukázek technicky snad nejpropracovanějšího rapu, upřímné zpovědi a názorů. Co se týče samotného snímku, vzali si ho do parády mistři ve svém oboru z Polska – 9LITER FILMY. Hudbu dodal už dobře známý Maiky Beatz a mluvené slovo sám Patrik. Konečně se oficiálně dozvídáme i název alba, které se bude jmenovat Krstný otec a my už dokonce víme, že se ho dočkáme na jaře.

Domů
Sdílet
Diskuse