Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2016 16:11
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Skok přes vrtulník, cyklisty a další adrenalinové triky předvádí v novém videu bláznivý lyžař Candide Thovex

SPORT ADRENALIN VIDEO
Uložit Uložené

Francouz Candide Thovex završuje trilogii adrenalinových videí One of Those Days a o porci úžasných triků rozhodně není nouze.

Předchozí dva díly ze série s názvem One of Those Days se staly senzací v tom pravém slova smyslu a obletěly skoro celý svět. Úvodní sekvenci strhujících záběrů z alpských svahů vypustil profesionální jezdec Candide Thovex před necelými třemi lety a už tehdy při sledování bláznivých triků francouzského lyžaře zaplesalo srdce nejednoho fanouška adrenalinových videí. Nějakou dobu poté přišlo pokračování, o němž jsme vás informovali začátkem minulého roku, které svého předchůdce ještě překonalo a dnes už se na YouTube přibližuje k hranici neuvěřitelných devatenácti milionů zhlédnutí. Během včerejšího dne však spatřila světlo světa nová část série, která posouvá laťku opět o kousek dál a kterou 33letý Francouz završuje svoji úchvatnou trilogii plnou napětí, rychlosti a adrenalinu. V téměř pětiminutovém videu jsme opět svědky netradičních kousků, tentokrát Thovex předvádí například skok přes skupinu cyklistů, přeskočení nastartovaného vrtulníku, jízdu po vodní hladině, ale k vidění je také celá řada dalších úžasných momentů, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. 

Domů
Sdílet
Diskuse