Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. dubna 2016 v 15:55
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Čtení microSD karet i při nabíjení. Dash-i je elegantní a kompaktní doplněk pro každý iPhone

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Absenci slotu pro dodatečné rozšíření prostoru si mohou uživatelé iOS zařízení vykompenzovat díky této užitečné pomůcce, která si rozumí i s 200GB kartami.

Pokud patříte mezi milovníky iPhonů, určitě jste při plné kapacitě smartphonu alespoň jednou pocítili pocit bezmoci, protože jste kromě otravné zálohy do cloudu nebo vymazání nepotřebných souborů nemohli udělat nic jiného. Majitelé některých modelů s operačním systémem Android alespoň mají možnost použít microSD kartu, ale v případě produktů s logem nakousnutého jablka není nic takového k dispozici.

No a jelikož vynalézaví jedinci dokáží přijít téměř vždy na alternativní řešení, existují doplňky, které umožní využívání miniaturních externích karet, i když to samotná konstrukce neumožňuje. Dash-i představuje jeden z těch lepších kousků, protože kombinuje nejen čtečku se slotem na připojení nabíječky, ale i elegantní konstrukční provedení z hliníku nebo kompaktní rozměry, které zlepší ergonomii při používání. A aby toho nebylo málo, rozumí si i s 200GB microSD kartou, takže poskytne opravdu bohaté rozšíření úložného prostoru. Výrobce, který kromě jiného stál za podobným doplňkem i pro Android smartphony, spustil před pár dny kampaň na Kickstarteru, kde se mu k dnešnímu dni podařilo vysbírat více než 25 tisíc amerických dolarů, přičemž potřeboval o 5 tisíc méně. Na konto však nějaký ten dolar ještě určitě přibude. Do konce totiž zůstává ještě 30 dní. Na výběr dostanou zákazníci z dvou provedení, jedno se slotem a druhé zase bez slotu, který poslouží k připojení Lightning konektoru nabíječky. Cenovky se pohybují na úrovni 25 a 30 dolarů. Podporovatelů kampaně vyjde čtečka jen na 18 dolarů a po splnění určitých podmínek dostanou lepší provedení úplně zdarma.

Čtení microSD karet i při nabíjení. Dash-i je elegantní a kompaktní doplněk pro každý iPhone
Čtení microSD karet i při nabíjení. Dash-i je elegantní a kompaktní doplněk pro každý iPhone

Domů
Sdílet
Diskuse