Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2016 13:53
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejošklivějším psem světa se stal slepý kříženec s modrým okem. Jeho majitel se ho ujal, když ho opustila bývalá manželka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Už 17 let trvající příběh.

V americké Kalifornii se už tradičně konala soutěž o nejošklivějšího psa světa a tentokrát se podařilo vyhrát psíkovi jménem SweePee Rambo. Jde o křížence čivavy a čínského chocholatého psa, který se o výhru pokoušel už třikrát v minulosti, ale až nyní se mu podařilo uspět. SweePee Rambo, který má jedno oko modré a ani na jedno ze svých očí už nevidí, díky vítězství získal nejen nablýskanou trofej, ale i finanční odměnu ve výšce 1500 dolarů.

Majitel nejošklivějšího psa světa Jason Wurtz se o svého čtyřnohého chlupatého kamaráda stará už 17 let a v rozhovoru přiznal, že SweePee Rambo byl původně dárkem pro jeho bývalou manželku. Bohužel, když se dvojice rozhodla požádat o rozvod, jeho manželka se o psíka odmítla postarat, protože ho považovala za příliš ošklivého, a tak se ho naplno ujal Jason a od té doby si bez něj nedokáže představit svůj život. Navzdory vysokému věku se chlupáč může pochlubit parádním účesem a my věříme, že bude ještě nějaký ten pátek dělat Jasonovi společnost.

Domů
Sdílet
Diskuse