Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2016 19:59
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Kanye a Kim pláčou radostí i smutkem v temném černobílém videoklipu Wolves

HUDBA
Uložit Uložené

Nový Yeezyho vizuál vznikl za pomoci značky Balmain a je plný známých modelek a modelů. Objevují se i Vic Mensa a Sia.

Od vydání Kanyeho posledního alba The Life of Pablo uběhl nějaký ten pátek, ale my jsme jen rádi, když ho Yeezy opět posune do popředí a odhalí videoklip na jednu ze skladeb. Po šokujícím vizuálu na Famous má pro nás umělec z Chicaga méně provokativní, ale o to obrazově krásnější video. Tentokrát padl výběr na jeden z nejpovedenějších tracků s názvem Wolves, který měl několik podob, avšak nakonec zakotvil u té víceméně původní, kde hostují Sia a Vic Mensa.
 
Videoklip na Wolves vznikl ve spolupráci se značkou Balmain a téměř jistě je součástí jejich kampaně. 7minutové černobílé video se nese v potemnělé atmosféře a přepíná mezi ostrými záběry a lo-fi střihy jevícími se jako nahrávky z různých gala událostí. Vedle Kanyeho se ve vizuálu objevují i ​​Vic Mensa, Sia, Kim Kardashian, Kylie Jenner a několik modelů a modelek, například Francisco Lachowski, Joan Smalls, Alessandra Ambrosio či Cindy Crawford. Všichni jsou oděni do kousků od zmiňované značky, které jsou ve většině případů zdobené lesklými prvky, což v kombinaci s černobílým zpracováním vypadá místy až magicky. Zajímavé je, že Yeezus i Kim pláčou, dalo by se říci, že radostí i smutkem. Pokud znáš text skladby a víš, o čem pojednává, asi ti je již jasné proč. Oba provedli různé špatné a hloupé věci, ztratili blízké osoby, zažili velký smutek, ale nakonec našli lásku svého života, se kterou zplodili dvě děti. Ty si ale v dnešním světě musí dávat pozor, protože jsou obklopeny nebezpečnými vlky. Pokud jsi nad klipem na Famous jen zakroutil hlavou, po tomto pravděpodobně uznáš, že 'Ye to umělecky umí.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse