Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2016 0:44
Čas čtení 0:00
Donnie

V Americe budou vysílat všech 600 dílů Simpsonových během velkého springfieldského maratonu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Žlutá rodinka se postará o nejdelší televizní maraton v historii.

27 sérií, 600 dílů a... 13 dní! Máme tu podzim a za našimi okny hraje svět všemožnými barvami. Kromě toho se dny krátí a noci prodlužují, venku začíná být stále chladněji a chladněji. Pokud nejste příznivcem blížící se zimy a všech zmíněných věcí, máme pro vás zajímavý tip. Zabalte své dny pouze do jedné barvy, zachumlejte se a izolujte se od depresivních chladných dnů. Všem známá žlutá rodinka Simpsonových se nám totiž představí v nejdelším televizním maratonu v historii. Jak jste si již mohli všimnout v první větě článku, televizní stanice FX na nás vypustí vlnu 27 sérií tohoto oblíbeného seriálu. Jde o přesně 600 dílů, které budou vysílány v chronologickém pořadí během nepřetržitého třináctidenního vysílání. Pokud máte pocit, že jste již v minulosti o podobný počin zakopli na internetu, nejste daleko od pravdy. 600dílný event, který pro nás chystá kanál FX se stane držitelem rekordu o nejdelší televizní maraton v historii. Tento titul si převezme v podstatě z vlastních rukou, protože již v roce 2014 si pro diváky stejná TV stanice připravila 522dílný žlutý maratón, který nepřetržitě běžel „pouhých“ 12 dní.

V Americe budou vysílat všech 600 dílů Simpsonových během velkého springfieldského maratonu
Zdroj: tstofriends.com


Prezident a COO Fox Networks Chuck Saftler označil tento maraton jako oslavu ke kulatému 600. odvysílání dílu a zároveň jako poctu tvůrcům Jimu Brooksovi, Mattu Groeningovi, Al Jeanovi a všem, kteří se do nejmenšího detailu podíleli na tvorbě tohoto veleúspěšného seriálu. Na závěr už jen zbývá připomenout že populární seriál The Simpsons, který již běžel nebo běží ve více než 100 zemích na celém světě se nám nejblíže představí v pořadí již 28. sériii, která má naplánovanou premiéru na 25. září. No a všem těm, které láká nevycházet 13 dnů z domu vzkazujeme, že 600dílný maraton odstartuje 24. listopadu a skončí 6. prosince. Pamatujete si ještě na začátky Simpsonových? Dokázali byste si ještě vzpomenout kolem kterého člena rodiny byl postavený celý první díl nebo kdo zabil Mr. Burnse?

Domů
Sdílet
Diskuse