Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2016 18:07
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Vitalii Sediuk: Svými hloupými vtípky zavařil Kim Kardashian, Gigi Hadid či Bradu Pittovi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeho praktiky si na vlastní kůži vyzkoušely mnohé známé tváře.

Internet je plný žertíků různých podob, ale málokdo si dokázal tolikrát živě "vystřelit" z celebrit jako Vitalii Sediuk. 27letý Ukrajinec je v showbyznysu známý díky svým nezdařeným prankům, jimiž překvapil několik populárních tváří. Přestože je jeho snahou udělat si z vybraných cílů legraci, pojmenovat to můžeme spíše jako nezdařené útoky či přehnané obtěžování. I proto je slovo vystřelit v uvozovkách. Vitalii pracoval pro ukrajinskou televizi 1 + 1, což mu umožnilo dostat se na akcích do, pro běžného člověka, nepřístupných míst, odkud mohl uskutečnit promyšlené hlouposti. Před polovinou roku 2014 byl ale právě kvůli provedeným excesům propuštěn a dosud je tak oficiálně na volné noze. Na kontě má i jeden krátký film The Hydrangea, na kterém se podílel jako producent, avšak všechny asi mnohem více zajímají zmíněné přešlapy. Tak si je pojďme jeden po druhém představit.

Vitalii Sediuk: Svými hloupými vtípky zavařil Kim Kardashian, Gigi Hadid či Bradu Pittovi
Zdroj: www.instagram.com

Madonna

Prvním větším Vitaliiho žertem byl ten s Madonnou, který proběhl během tiskové konference na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2011. Ukrajinec dobře věděl, že zpěvačka nemá ráda hortenzie, a tak jí právě tyto květiny daroval před zraky dalších lidí. Ona je dala pod stůl a své asistentce řekla, že je totálně nesnáší. Vše zaznamenala kamera a bylo to trochu slyšet i na mikrofonech, což některé lidi pobouřilo, protože si pomysleli, že si Madonna stěžuje na dárek od fanouška. Když se však později ukázalo, proč to onen příznivec udělal a kdo vlastně je, pravděpodobně jí to každý zčásti odpustil.

Will Smith

Hůře než Madonna dopadl z pohledu výběru vtipu herec Will Smith. Ten se stal cílem na premiéře filmu Men in Black 3 v Moskvě v květnu 2012. Vitalii se dostal až k němu a snažil se ho políbit na ústa, avšak Will se dokázal vyhnout, a tak se mu dostalo "jen" objetí a polibku na tvář. Překvapený Američan adresoval ukrajinskému bláznovi několik slov a dal mu i slabší facku. Navíc řekl, že Vitalii může být rád, že mu nedal jednu rovnou do břicha. Zdál se být dost vytočený a nemůžeme se mu divit. Nakonec Will ale pokračoval po cestě červeným kobercem a rozdával autogramy normálním příznivcům.

Adele

Grammys 2013 byly v plném proudu a Adele si zrovna přebírala cenu za nejlepší sólo výkon, když se z ničeho nic objevil na pódiu i Vitalii, mumlající do mikrofonu, že miluje britskou zpěvačku. Ze záběru kamer ho rychle a klidně vyprovodila Jennifer Lopez, která Adele předávala zmíněné ocenění. Neoprávněné vniknutí Ukrajince v černém obleku si během živého vysílání všimlo velmi málo lidí, až později bylo odhaleno, co se opravdu stalo. Vitalii strávil díky tomuto činu noc ve vězení a hrozil mu 6 měsíční trest, ale nakonec mu soudce vyšel vstříc a dostal tříletou podmínku a doživotní zákaz navštívit L.A. Live. Zajímavostí je, že do Staples Center, kde se Grammys konaly, se ukrajinský reportér dostal bez jakékoliv vstupenky nebo písemného pověření a ať toho není málo, obsadil místo Adamu Levinovi v druhé řadě.

Academy Awards 2013

Jen dva týdny uběhly od předchozího incidentu a Vitalii se opět pokusil udeřit. Na předávání Oscarů se snažil dostat oblečený v kostýmu labutě, přičemž v ruce měl kýbl s replikami sošek. Daleko se však nedostal, protože ho ještě před vstupem na červený koberec dopadly složky policie a odvedly pryč. Poskládat mu oblečení, ve kterém se snažil proniknout na prestižní událost, mu trvalo přibližně 5 hodin a inspirované bylo zpěvačkou Björk. Ačkoli ho policie na žádost organizátorů vyvedla, nezatkla ho, protože Vitaliiho akci považovali za obyčejný protest.

Bradley Cooper

Po Oscarech si dal Vitalii s problematickou činností na veřejnosti téměř roční pauzu, ale následně se v lednu roku 2014 infiltroval na dvacáté Screen Actors Guild Awards a pokusil se o žert s hercem Bradley Cooperem. Před tím si na červeném koberci klekl, objal ho kolem pasu a hlavu mu přiložil k intimním partiím. Americká hvězda na to reagovala s úsměvem na tváři, snažíc se zvednout Ukrajince ze země. Vitalii se nakonec postavil sám a oba odešli vlastní cestou.

Leonardo DiCaprio

Ani populární vlk z Wall Street neunikl svébytnému humoru Ukrajince. Leonardovi se přihodila stejná věc jako jeho kolegovi Bradleymu, akorát skoro o měsíc později na mezinárodním filmovém festivalu v Santa Barbaře. Vitalii se před ním opět skrčil a ruce mu dal kolem pasu. Leo se nad situací povznesl, zvedl koutky a v klidu počkal na ochranku, která ukrajinského novináře odvedla, ale nezatkla.

New York Fashion Week

S další činností si Vitalii vskutku nedával na čas, protože hned dva dny po Santa Barbaře trochu naboural přehlídku Prabala Gurunga na newyorském týdnu módy. S korunou na hlavě se dostal na molo, kde předvedl krátký tanec, avšak netrvalo dlouho a příslušní pracovníci ho dali do parády. Za vniknutí bez povolení byl zatčen. Co se týče zmíněného návrháře, ten to vzal s humorem a na pozdější after party si užíval života. V New Yorku to ale nebyl poslední Vitaliiho "žert", protože se také pokusil dostat na Met Gala v mankini plavkách.

America Ferrera

Zaměstnavatel Vitaliiho Sediuka si konečně uvědomil, že to, co Ukrajinec dělá, není dvakrát správně a v mezích slušnosti, když se na filmovém festivalu v Cannes v roce 2014 na premiéře filmu How to Train Your Dragon 2 rozhodl nahlédnout pod róbu herečce Americe Ferrera. Zatímco pózovala s jejími kolegy fotografům, ukrajinský výtržník vběhl za ní a lehl si pod její šaty. Samozřejmě, ochranka to postřehla a rychle ho odtáhli za nohy. Herečka ale údajně zůstala psychicky otřesena. Jako následek svých aktivit byl Vitalii propuštěn televizí 1 + 1 a hrozilo mu obvinění ze sexuálního útoku.

Brad Pitt

Po propuštění televizí 1 + 1 se Vitalii dočkal i trestu od soudu, který byl odpovědí na incident s Bradem Pittem, odehrávající se 12 dní po předešlém. Místem konání byla premiéra filmu Maleficent. Herec podepisoval autogramy, když najednou spatřil, jak někdo stagediveuje přes bariéru k němu a za chvíli se mu již snaží dát hlavu mezi nohy. Tím někým byl, jak jinak, nechvalně známý ukrajinský občan. Brad Pitt ho dvakrát slaběji bouchl po záhlaví, aby získal jeho pozornost, ale v tom momentě už na Vitaliiho skočili příslušníci bezpečnostní služby. Jak se natahoval rukou, ještě rozbil Bradovi brýle. Ukrajinec byl vzat do vazby, v níž i zůstal, protože nezaplatil 20 tisícovou kauci. Byl obviněn z napadení a ublížení na zdraví a protiprávní činnosti na sportovním, divadelním či výstavní akci. Přihlíželo se i na jeho dřívější problémy a tříletou podmínku, a tak byl odsouzen na 20 dní veřejně prospěšných prací, zaplacení 440 dolarů jako náklady řízení a rok psychologického poradenství.

Kim Kardashian

Jeden by si řekl, že po soudním trestu si dá Vitalii navždy od blbostí klid, ale opak je pravdou. V září roku 2014 se zjevil v Paříži, kde se konal týden módy a Kim Kardashian se společně s Kanyem a mámou Kris Jenner šli podívat na show Balmain. Na ní totiž předváděla kousky i Kendall Jenner. Když vystupovali z auta mezi davem lidí, Vitalii údajně strčil do Kim, která by, nebýt pomoci bodyguarda, spadla na zem. Později však zveřejnil prohlášení, ve kterém napsal: "Doufám, že Kim je ok a nebude na mě naštvaná, protože jsem jí nechtěl nijak uškodit. Kanye je šťastný muž a ona je bohyně!" Názor si udělej sám ...

Ciara

Na stejném týdnu módy v hlavním městě Francie stihl Vitalii udělat ještě jeden akt. Téměř nahý se rozběhl za Ciarou během přehlídky značky Valentino a objal ji. Přestože se vše odehrálo opravdu rychle, Američanka si počínala dobře a celou situaci zvládla. Vitaliiho znovu jednou odvedli pryč, ale obviněn tentokrát nebyl.

Anna Wintour

Jelikož dva incidenty za jeden týden módy v Paříži Vitaliimu v roce 2014 stačily, počkal si rok na následující. Ten se týkal Anny Wintour a stal se během prohlídky značky Chanel. Vitalii se propracoval do těsné blízkosti této v módě velmi známé osobnosti, oblečený v šíleném outfitu, a udělal jí rukama rohy. Nic víc však nestihl a ochranka ho mírumilovně odklidila do bezpečné vzdálenosti.

Miranda Kerr

Aby Paris Fashion Week 2015 nezakončil slovy jednou a dost, Vitalii provedl druhý nepodařený žert a zaměřil se na Mirandu Kerr. Ve výrazném outfitu jí dal pusu na tvář, když se k ní přiblížil během show Louis Vuitton. Ona to však měla pod kontrolou a reagovala jako dáma. S úsměvem šla dál, jakoby se nic nestalo a o zbytek se postarali ti lidé, kteří mají s Ukrajincem nejvíce práce.

Gigi Hadid

Přesuňme se do nedávné minulosti, do Milána a září tohoto roku. Modelka Gigi Hadid odcházela z módní přehlídky, fotila se s fanoušky, když tu najednou se Vitalii ocitl za ní a zvedl ji ze země. Asi však nevěděl, že blondýnka chodí na box, a tak mu uštědřila jednu obstojnou loktem do hlavy a, vypadajíc naštvaná, se vydala za ním. Problémový jedinec ale utekl. Gigi na Twitteru obhájila svou obranu a poděkovala trenérovi za to, co ji naučil. Vitalii, jednak, tvrdil, že důvod, proč toto udělal, je, že nepovažuje Gigi za pravou high fashion modelku. To ho ovšem neomlouvá a zasloužil si.

Kim Kardashian

Jedno setkání s Kim Kardashian již Vitalii na kontě měl, ale připsal si i druhé. O tom jsme před pár dny psali, a tak se mu budeme nyní věnovat jen ve zkratce. Kim měla namířeno do restaurace, když Ukrajinec přešel přes její strážce a dal jí pusu na zadek. Za tento hloupý nápad si ho vzápětí podali přítomni ochránci a kromě velkého pozadí tak pocítil i tvrdost pařížské dlažby.

Just caught this guy literally kissing #kimkardashian ass @kimkardashian

Video uverejnené používateľom Ondine Azoulay (@ondineazoulay),

Domů
Sdílet
Diskuse