Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2016 16:47
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mafiánského bosse z Itálie objevili policisté v tajné místnosti za jeho šatníkem. Skrýval se tam před spravedlností už přes pět let

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za šatníkem ho nikdo neměl najít.

Mafiánští bossové prchající před spravedlností umí být mimořádně vynalézaví. Něco by ti o tom mohl říci i 54letý Antonio Pelle, kterého před pár dny po více než pěti letech zadržela italská policie a nikdy bys neuhodl, kde se většinu času skrýval. Antonio stál několik let v čele italské organizované skupiny Ndrangheta odpovědné například za pašování kokainu vyprodukovaného v Jižní Americe do Evropy a dokonce se v roce 2008 dostal i do vězení, jenže v roce 2011 ruce spravedlnosti šikovně unikl.
 
Ve věznici předstíral anorexii, a tak se nechal převézt do nemocnice, odkud se mu podařilo utéct a od toho momentu žil ve svém domě v nevelkém městečku Benestare. Když se k němu tedy přišli podívat zoufalí policisté toužící po velkém mafiánském úlovku, ani netušili, že mafiánský boss bude v domě zároveň s nimi. Skrýval se v tajné místnosti umístěné za jeho šatníkem mezi synovým pokojem a koupelnou. Policisté v místnosti kromě Antonia našli i větší hotovost a základní věci na přežití, které by člověk potřeboval v případě nouze. Naneštěstí, krásné období pro mafiána skončilo a italské úřady si určitě dají větší pozor na to, aby se Pelle jen tak lehce nemohl dostat k žádné možnosti úniku.

Domů
Sdílet
Diskuse