Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2016 17:00
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Matthew McConaughey najde největší ložisko zlata na planetě a posílá tak proti sobě celý svět

FILMY A SERIÁLY MATTHEW MCCONAUGHEY
Uložit Uložené

Když ze dne na den najdete miliardy ukryté pod zemí, nečekejte od společnosti nic dobrého.

Herec Matthew McConaughey je poslední roky zárukou kvalitního filmového zážitku, což nás opravdu těší. O to s většími očekáváními vzhlížíme k snímku Gold od oscarového režiséra Stephena Gaghana (Syriana, Traffic). Životopisné drama podle skutečných událostí nám povypráví život Kennyho Wellse (McConaughey), který za poslední peníze odcestuje do Indonésie, spojí se se stejně smolným geologem (Edgar Ramirez) a rozhodnou se v tamních džunglích najít zlato. Zpočátku se jim to vůbec nedaří, ale brzy si uvědomí, že sedí na největším ložisku zlata na světě. Vydělají miliardy dolarů, ale to logicky přitahuje zájem různých agentur. Posvítí si na ně tak i samotné FBI.

Bryce Dallas Howard si zahraje Kay, dlouholetou Wellsovu přítelkyni, která ho vždy podporovala, ale její pohár už přetéká a loajalita k němu je tímto dobrodružstvím podrobena testu. Příběh snímku je zčásti založen na podvodu Bre-X a jejich obrovském ložisku zlata v Indonésii v 90. letech minulého století. Kromě McConaugheyho, Howarda a Ramireze uvidíme i Tobyho Kebbella, Coreyho Stollu či Stacey Keach. Premiéra je naplánována na konec prosince, v Česku na leden a slovenská premiéra zatím bohužel stále stanovena nebyla. Druhý trailer je o něco akčnější, k čemuž důkladně dopomohla i hudební kulisa. Co na něj říkáte vy? Má snímek na dosažení některé ze zlatých sošek?

Matthew McConaughey najde největší ložisko zlata na planetě a posílá tak proti sobě celý svět
Zdroj: HWY 61
Domů
Sdílet
Diskuse