Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2016 13:25
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Krátký film plný násilí zobrazuje Trevora z GTA V díky herci, který ho i nadaboval. Virtuální realita nikdy nevypadala lépe

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na toto se dívá velmi dobře.

Dnes již legendární postava Trevora ze hry Grand Theft Auto V patřila mezi nejoblíbenější protagonisty videoherního průmyslu za poslední roky a mnoho z vás jistě ví, že Trevor byl inspirován a vymodelován na základě herce Stevena Ogga, který ho i nadaboval. Právě on se nechal přemluvit ke krátkému filmu z prostředí GTA V a jeho multiplayerového světa, kde si střihl postavu svého Trevora a připomněl lidem, jaké možnosti nabízí technologie VR, čili virtuální reality ve hrách. Ve videu nebudou chybět přestřelky, honičky v autech či scény, které se na veřejnost vůbec nehodí a Trevora opět jednou Steven Ogg ztvárnil přímo fantasticky. Zahrát si pak GTA V prostřednictvím Playstationu VR také nemusí znít jako špatný nápad, takže my se již těšíme na moment, kdy to bude možné.

Domů
Sdílet
Diskuse