Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 v 10:48
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Disney a Intel uspořádají na obloze během svátků velkou světelnou show. 300 dronů bude svítit a létat ve formaci

TECH DISNEY
Uložit Uložené

Netradiční a inovativní.

Dva giganti spojili síly, aby během nadcházejících vánočních svátků předvedli dokonale synchronizovanou show se svítícími drony Shooting Star, které budou létat ve formacích na noční obloze, aby zabavily místní zákazníky. Disney spolu se společností Intel plánují uskutečnit takové vizuální zpestření dne prostřednictvím výdobytků moderní éry nad nákupními a zábavními prostory Walt Disney World Resort na Floridě. Zmíněný dron je konstrukčně i technologicky vyhotoven pro podobný typ použití - pro zábavu publika. Na jeho lehké konstrukci se nacházejí výrazná LED světla, která v tak velkém množství vytvářejí komplexní světelný systém, schopný poskytnout až přes 4 miliardy světelných kombinací, píše web Wired.

Disney a Intel uspořádají na obloze během svátků velkou světelnou show. 300 dronů bude svítit a létat ve formaci
Zdroj: Intel

Netradiční světelná show s profesionální choreografií a tematicky naladěnou hudbou ponese název Starbright Holidays a vidět ji budou moci návštěvníci zmíněných obchodních čtvrtí patřících společnosti Disney. „Naše drony, a to včetně zkušeností Disney v animaci či vyprávění příběhu, v hudbě, dohromady to bude neskutečná zábava,“ prozradil generální manažer NTG divize Intelu Josh Walden. Shooting Star bude mít navíc ve Spojených státech amerických premiéru na veřejnosti, takže je určitě o zábavu velmi dobře postaráno.

Domů
Sdílet
Diskuse