Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2016 17:08
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Rytmus odpověděl na pár otázek ohledně chystaného křtu v Praze, který proběhně už v prosinci

REFRESHER
Uložit Uložené

Krstný otec se nezadržitelně blíží, a tak je správný čas doplnit pár důležitých informací spojených s oficiálními křty.

Závěr roku 2016 můžeme označit za velmi plodné období pro více slovenských interpretů, ale tím nepochybně nejočekávanějším počinem je právě ten od Rytmuse. Už dlouho víme, že bude nést název Krstný otec a také to, že přinese hodně kvalitní hudby. Opravdu hodně, protože na tracklistu najdeme až 24 skladeb, což je na poměry domácích interpretů velmi nevídané číslo. Paťo před pár dny zveřejnil i oficiální cover a také novou skladbu s názvem Povolánie Syn s produkcí od šikovného Maiky Beatze, kterou jsme očekávali již snad od roku 2010. Ta je tedy po záležitosti Pozor druhou plnohodnotnou ochutnávkou. Na albu se dočkáme i několika překvapivých spoluprací jako například té s Kalim nebo třeba s Elpem, od kterého můžeme očekávat nejen vynikající refrén, ale snad i sloku.

Součástí vydání alba bude samozřejmě i turné po českých i slovenských městech, v rámci nějž vznikl i velký křest v Praze. Půjde o velmi velké prostory, což se nepochybně odrazí i na samotné atmosféře, a tak se je určitě na co těšit. V případě, že ještě nemáš svůj lístek, tak to určitě naprav například ihned, tradičně na ticketportal.cz za zatím zvýhodněnou cenu. Při této příležitosti jsme Rytmuse poprosili, aby nám odpověděl na pár základních otázek a výsledek si můžeš přečíst níže. A také nezapomeň předobjednávat Krstného otca, kterého můžeš mít doma již v průběhu posledního listopadového týdne.

Na albu bude 24 skladeb, což zatím nedal nikdo. Jak dlouho ses jeho tvorbě věnoval? Mám na mysli psaní textů, výběr hudeb a nahrávání.
Myšlienka sa zrodila po albume Kontrafakt Navždy cca začiatok roka 2014. 2015 som už mal rozrobené veci, ale ešte mi to koncepčne nesedelo. 2016 leto som začal nahrávať a mal nachystaných cca 30 skladieb. Pozor.

Nedávno jsi spustil předprodej společně se skladbou Povolanie Syn a mě by zajímalo, kolik kusů se ti podařilo prodat za první noc.
Na rukehore som dal ževraj rekord, 3500 albumov za prvú noc.

Už v prosinci proběhně v Česku křest. Zaznějí všechny skladby?
Odznejú najvačše bomby a nenehám na nikom nitku suchú. Nežartuj.

Zúčastní se křtu i všichni hosté z alba?
Bude sa to asi striedať, ale máte sa na čo tešiť.

Chystáš po křtu i úplně novou show, se kterou budeš vystupovat v příštím roce?
Ako každým albumom, chcem vždy zadefinovať niečo nové, takže sa nachystajte na niečo peknučké.

 

A na závěr, co chystá Pozor Records a Tvoj tatko records v roce 2017?
Flowy, rýmy, frázovanie, audio, vizuál, manuál, anál, analog, monolog, prolog, blog, P.A.T. a M.A.T., Farmár hľadá ženu a Tvoj Kár znie povedome.

Rytmus odpověděl na pár otázek ohledně chystaného křtu v Praze, který proběhně už v prosinci
Domů
Sdílet
Diskuse