Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2016 v 12:17
Čas čtení 0:00
Simona K.

Afroamerická bohyně z klipu Fade od Kanyeho Westa. Kdo je Teyana Taylor?

Uložit Uložené

Tančí, zpívá a ani herectví jí není cizí.

S Teyanou Taylor jsme se většina seznámili poté, co Kanye ohromil svět mírně kontroverzním klipem pro jeho skladbu Fade. Do té doby byla Teyana pro drtivou většinu z nás neznámá, ale video kolem ní vytvořilo celkem slušný rozruch a o Teye čteme na internetu stále více. Jak se dostala ke Kanyemu, co všechno předcházelo této úspěšné spolupráci, ale i to, jak si udržuje svoji perfektní postavu se dočteš v tomto článku.

Afroamerická bohyně z klipu Fade od Kanyeho Westa. Kdo je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Téměř 26letá matka pocházející z Harlemu je kromě neobyčejně talentované tanečnice, i zpěvačka a herečka. Prvním důležitým milníkem její kariéry bylo podepsání smlouvy s vydavatelstvím Pharrella Williamse Star Trak v roce 2007, pod kterým vydala o rok později svůj singl Google me. K této skladbě natočila celkem funky klip, který nabral několik milionů zhlédnutí. Teyaně bylo tehdy jen 15 let, ale právě tato skladba jí dopomohla dostat se do povědomí lidí v showbyznysu.

Později se objevila v populárním MTV formátu My Super Sweet 16, odkud může být některým z vás známa. Poměrně velká změna v její kariéře však nastala v roce 2012, kdy podepsala smlouvu s Kanyeho vydavatelstvím GOOD Music pod labelem DEF Jam. Poprvé spolupracovala s Kanyem na jeho albu My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Také psala texty pro pár umělců jako Usher, Omarion či Chris Brown. Objevila se také na molech Fashion Weeku.

Afroamerická bohyně z klipu Fade od Kanyeho Westa. Kdo je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Kromě psaní textů, zpěvu a tance má však tato talentovaná žena blízko i k herectví. V roce 2010 si zahrála například i ve filmu Stomp the Yard 2: Homecoming, či Madea's Big Happy Family. V roce 2014 Teyana vydala své první (a zatím jediné) debutové album VII, který se umístilo na první příčce v Billboard žebříčku Top R&B/Hip-Hop album. Na albu se objevilo několik umělců jako například Pusha-T, Yo Gotti či Chris Brown.

Po vydání úspěšného klipu Fade inspirovaného filmem Flashdance, kde temperamentní Teyana odhaluje své dokonalé křivky v jednoduché tělocvičně, přichází s kontroverzním videem pro její verzi skladby Champions také od Kanyeho Westa. Teyana se ve videu z dílny Sashy Samsonové objevuje opět polonahá a intimní partie zakrývá zlatem.

Pro zajímavost, Teyaniny pohyby učarovaly i samotné Beyoncé a choreografii pro video Ring the Alarm vytvořila právě ona. Co se týče jejího soukromého života, Teyana je v klipu Fade osm měsíců po porodu krásné dcery Imany Tayla Shumpert Jr. a je vdaná za NBA hráče Imana Shumperta.

Afroamerická bohyně z klipu Fade od Kanyeho Westa. Kdo je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Na otázku reportéra TMZ News jak si udržuje svoji postavu Teyana odpověděla, že nedrží žádné diety a nenavštěvuje pravidelně posilovnu. Kéž bychom všechny měly tak dokonalou genetiku, že? Její postava ti však může posloužit minimálně jako inspirace, či body goal.

Domů
Sdílet
Diskuse