Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 v 10:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Conor McGregor se objeví v Game of Thrones! Tvůrci si pro něj připravili neobvyklou roli na lodi

FILMY A SERIÁLY UFC
Uložit Uložené

Conor se přeci jen dočkal.

Dlouho se o tom mluvilo a nekonečné řeči v médiích se nakonec ukázaly být skutečně pravdivé. Hvězda UFC Conor McGregor si v nejbližší době zahraje v seriálu Game of Thrones, což potvrdil i šéf samotné organizace UFC Dana White. Od excentrického Ira se však podle zveřejněných informací nedočkáme žádného motivačního monologu a ani se zřejmě nepustí do pěstního souboje s jednou z hlavních postav, protože by se měl objevit pouze jako součást posádky Eurona Greyjoye. Název lodě, na které se McGregor poplaví, dokonce zní Silence, což znamená, že Euron všem svým mužům uřízl jazyky, a tak nemůžeme čekat, že bojovník dostane i nějakou repliku.

Ať už bude přítomnost Conora McGregora v jednom z nejlepších seriálů posledních let vypadat jakkoli, jeho fanoušci se určitě potěší. Proslýchá se, že samotní muži stojící za tvorbou seriálu, David Benioff a Dan Weiss, patří mezi fanoušky irského bojovníka, a kdyby si vzájemně padli do oka, věříme, že Conor by mohl v seriálu dostat i trošku více prostoru. Nemusel by přitom ani mluvit a zcela by stačilo, kdyby se s někým pustil do bitky, protože pár profesionálních úderů by seriál určitě obohatilo. Zatím není zcela jasné, ve které epizodě budeme mít McGregora možnost zahlédnout, ale když se tyto informace dostanou na veřejnost, určitě o tom budeš dostatečně informován.

Domů
Sdílet
Diskuse