Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2017 20:36
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Polonahá těla i osobnosti jako Michael Jackson a John Travolta. Legendární newyorský klub Studio 54 zažil stovky divokých večírků

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Před 40 lety vznikl klub, který se stal svědkem mnoha pošetilostí.

Návštěva amerického New Yorku se pro miliony lidí ročně neobejde bez divoké noční zábavy. V minulosti se v srdci New Yorku nacházely mnohé světoznámé kluby či diskotéky a jednou z nich byl i legendární klub Studio 54. Původní klub otevřel své brány návštěvníkům ještě v roce 1977 a postupně přešel z rukou původních majitelů do vlastnictví Marka Fleischmana a následně k dalším investorům . Oficiálně pod původním názvem fungoval od roku 1977 až do roku 1991 a během jeho působení na newyorské scéně se stal vyhledávaným místem mnoha celebrit a známých osobností. Pobavit se přicházela jména jako Michael Jackson, John Travolta, Cher či Andy Warhol a v klubu nikdy nebyla nouze o odhalené krásky a polonahé muže. V současnosti se desítky fotografií zesnulého fotografa Richarda P. Manninga prodávají na aukci, kterou najdeš tady, takže kdybys měl zájem ozdobit si stěnu bytu divokými momentkami ze Studia 54, pak dlouho neváhej.

Domů
Sdílet
Diskuse