Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2017 14:56
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Turisté na argentinské pláži zabili mládě delfína kvůli fotografování. Vytáhli ho z vody, aby si s ním mohli udělat selfie

ZAJÍMAVOSTI ARGENTINA
Uložit Uložené

Bezohlednost dnešních lidí je někdy ohromná.

V argentinském městě San Bernardo ležícím jižně od hlavního města Buenos Aires se stala tragédie, která si vyžádala život dalšího nevinného živočicha. Rekreanti na pláži spatřili blízko u břehu maličkého delfína a protože se jim zdálo, že zvíře je už po smrti, vytáhli ho z vody a začali se s ním fotografovat a podávat si jej. Někteří turisté si všimli, že delfín ve skutečnosti nebyl mrtvý, ale snažil se dýchat a dostat se zpět do svého přirozeného prostředí, což mu však poblázněný dav nedovolil a dále se s ním fotografoval. Zanedlouho už bylo jasné, že mládě delfína takové zacházení nezvládlo a zemřelo přímo v rukou bezohledných turistů, což se mimochodem stalo již podruhé za poslední rok, kdy v Argentině turisté podobně vytáhli z vody delfína a způsobili jeho smrt i v únoru loňského roku.


   

Domů
Sdílet
Diskuse