Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2017 22:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rekordman vyletěl z autoškoly po 5 sekundách. Sedl za volant a nechtěně se zařadil rovnou do protisměru

ZAJÍMAVOSTI AUTOŠKOLA
Uložit Uložené

Nepodaří se to jen tak někomu.

Craig Barraza má 33 let, bydlí ve městě King's Lynn a celý život prožil ve Spojeném království, takže by neměl mít žádné problémy s tím, na které straně silnice se tam jezdí. Přesto se stal národním rekordmanem poté, co se perfektně připraven vydal na zkoušku do autoškoly, sedl si za volant a na vůbec první křižovatce mu na pár sekund jaksi přestala fungovat mysl a on se zařadil přímo do protisměru. Craig přitom na kurz v autoškole a samotnou zkoušku utratil více než 30 000 korun a několik týdnů svého času, kdy se v 33 letech konečně odhodlal získat řidičský průkaz. Do té doby se autoškoly bál, protože ještě před dovršením dospělosti mu na hodině v autoškole skapalo auto přímo na kruhovém objezdu a on měl od té doby psychologický blok.

Když jeho instruktor Steve Fletcher a policista sedící na zadním sedadle spatřili, kam se Craig rozhodl na hlavní silnici zařadit, nemohli tomu sami uvěřit, a to už mají přes 20 let zkušeností. Nejhorší na tom bylo, že zbytek cesty se Craigovi podařilo zvládnout docela dobře a nebýt chvilkového selhání na samotném začátku, řidičák by získal. Nyní si myslí, že mu tato zkušenost způsobila další psychologický blok a že na další pokus řidičské oprávnění zase nezíská, ale my doufáme, že se mu to po tolika letech podaří.

Domů
Sdílet
Diskuse