Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2017 8:47
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zlatá retríverka, která nejraději rozdává objetí lidem na ulici. V New Yorku se z ní stala hotová turistická atrakce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Existuje snad ještě něco roztomilejšího?

Valentýn není svátek pro každého. Pokud nemáš přítelkyni či přítele, se kterým bys mohl strávit romantický večer, pak máš stále šanci získat roztomilé objetí od populární feny zlatého retrívra z dalekého New Yorku. Objímající retríverka se jmenuje Louboutina a její 45letý majitel Fernandez-Chavez v ní objevil svou spřízněnou duši už před pár lety, což se mu jen potvrdilo právě na Valentýna v roce 2014. Fernandez-Chavez se tehdy čerstvě rozešel s partnerkou a na Valentýna tedy zůstal sám doma, jenže společnost mu dělal alespoň jeho čtyřnohý přítel. Když smutně seděl na gauči, Louboutina k němu přišla, položila mu tlapky pod ruku a na ruku, zkřížila je a tvářila se, jako by se drželi za ruce.

Její majitel byl z tohoto milého činu tak dojatý, že ji pak naučil objímat se a víc už nepotřebovala. Dnes se téměř každý den vydávají na alespoň dvouhodinovou procházku po New Yorku, a pokud se u ní někdo zastaví, nejdříve se s ním seznámí a pak ho pevně obejme. Lidé si nemohou vynachválit pozitivní energii, která z Louboutiny vyzařuje, a pokud to takto bude pokračovat i nadále, možná si bude muset za chvíli zřídit i pořadník.

Domů
Sdílet
Diskuse