Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2017 16:55
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

V létě zpátky do Mordoru! Hra Middle-earth: Shadow of War je oficiálně odhalena a kromě data vydání máme i skvělý první trailer

TECH
Uložit Uložené

Společnost Warner Bros. Interactive oficiálně odhaluje Middle-Earth: Shadow of War a máme i datum vydání. Jak se na pokračování hry Shadow of Mordor těšíte?

Společnost Warner Bros. Interactive před několika málo okamžiky oficiálně odhalila titul Middle-Earth: Shadow of War, jenž bude volným pokračováním úspěšného titulu Middle-earth: Shadow of Mordor od studia Monolith Productions z roku 2014, který si tehdy z udílení cen The Game Awards odnesl ocenění za nejlepší akční/dobrodružnou hru roku. Nedávný únik informací se tak potvrdil a fanoušci Středozemě se mohou radovat hned dvakrát, hry se totiž dočkáme ještě letos.

Příběh hry Middle-earth: Shadow of War je zasazen do doby mezi událostmi odehrávající se v Hobitovi a v Pánu prstenů a těšit se můžeme na návrat hlavních postav Taliona a Celebrimbora, kteří mají za úkol proniknout skrze nepřátelské linie a vytvořit armádu s jejíž pomocí se postaví Temnému Lordovi Sauronovi.  Hráči se při tom ponoří do rozlehlého světa, který má být plný epických hrdinů, padouchů a ikonických lokací.

Ve hře Middle-earth: Shadow of War budou mít hráči k dispozici tzv. Prsten Moci a utkají se se smrtícími nepřáteli, včetně Saurona a jeho Nazgula, v monumentální bitvě o Středozem. Tato akční adventura s otevřeným světem byla přivedena k životu díky vylepšenému systému Nemesis. Robustní optimalizační možnosti jsou nyní aplikovány na celý svět, kde hráč svými akcemi a rozhodnutími utváří okolní prostředí a postavy. Chybět nebude ani inovativní Nemesis Systém schopný vytvářet unikátní, více osobité příběhy díky procedurálně generovaným nepřátelům, kteří si pamatují každé setkání a jsou diferencováni svou povahou a silnými a slabými stránkami.

Oznamovací trailer hry Shadow of War

„Monolith Productions měli za cíl vytvořit hlubší, více personalizovanou herní zkušenost, a autentický způsob podání příběhu,“ říká David Haddad, prezident společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment„Provedli jsme masivní rozšíření každé dimenze hry, a to včetně herního světa, příběhu, RPG prvků, hlavní hratelnosti a samozřejmě i Nemesis systému,“ uvedl Michael de Plater, viceprezident Monolith Productions. „Jako dlouhodobí fanoušci Středozemě jsme poctěni, že máme to privilegium přinést k životu ten nejvíce ohromující fantasy svět, který byl kdy vytvořen, a to zcela novým způsobem, pro novou generaci.“

Titul Middle-Earth: Shadow of War vychází dne 22. 8. 2017 pro platformy PC, Xbox One a PlayStation 4. Pro více informací o hře můžete navštívit oficiální stránkyJak se na hru těšíte? A co říkáte na oznamovací trailer? Dejte nám vědět níže v komentářích. 

Domů
Sdílet
Diskuse