Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2017 12:14
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Napíšte do notesa meno a dotyčný zomrie. Thriller Death Note nám predstaví študenta, ktorý chce týmto spôsobom vyvraždiť všetkých zločincov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix nám ponúka prvý trailer remaku populárnej japonskej mangy.

Netflix pre nás chystá ďalší zaujímavý projekt. O tom, že adaptácia populárnej japonskej mangy Death Note ožije pod taktovkou talentovaného Adama Wingarda (The Guest), ste si mohli prečítať už dávnejšie. V hlavných úlohách sa predstavia Nat Wolff (Paper Towns, The Fault in Our Stars), Margaret Qualley (The Nice Guys, The Leftovers), Keith Stanfield (Straight Outta Compton, Dope, Short Term 12), Paul Nakauchi (Alpha and Omega), Shea Whigham (Agent Carter, Boardwalk Empire) a Willem Dafoe (The Boondock Saints, Spider-Man). A čo príbeh? Ten sa zameria na stredoškoláka Lighta Turnera. Tomu sa za záhadných okolností dostane do rúk tajomný notes s názvom Death Note, čo neveští nič dobrého. Pravidlá sú jednoduché: koho meno do zošita napíše, ten zomrie. Light si uvedomí, že v rukách drží poriadne silnú zbraň a využije to. Pomocou zošita zbavuje mesto zločincov. Jeho krvavá krížová výprava za vyhladením kriminálnikov však nezostane bez odozvy a po krku mu pôjde aj neslávne známy detektív menom L. 

Námet znie sľubne a teaser zatiaľ nedáva dôvod na obavy. Fanúšikovia originálu samozrejme budú nadávať, ale podobné reakcie sa asi dali očakávať. Samotný Wingard si síce trochu pošramotil renomé, keď sa zahadzoval so zbytočným tretím dielom The Blair Witch, ale jeho predchádzajúce diela boli kvalitné, nie je teda dôvod na prehnané pochybnosti. Netflix Death Note uvedie 25. augusta 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse