Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. dubna 2017 13:41
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Kambodžská herečka dostala roční zákaz hraní, protože je příliš sexy. Místní ministerstvo ji požádalo, aby svůj sexappeal omezila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Denny momentálně řeší obrovský problém.

Užívat si povolání herečky v Kambodži není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Své by ti o tom mohla povědět i herečka Denny Kwan, která má jen 24 let, ale místní ministerstvo kultury jí už stihlo udělit roční zákaz provádění jakékoli práce v zábavním průmyslu, protože je pro úředníky očividně příliš sexy. Denny byla již v minulosti upozorňována státními úřady, aby ubrala ze svého sexappealu a začala se oblékat o trošku konzervativněji, protože v etických zásadách, které by měli herci a herečky dodržovat, je také bod o oblékání.
 
Herečka by tak při výběru svého outfitu měla brát ohled na svou osobní hrdost a ještě i národní identitu, což je mnohdy příliš komplikované. Ministerstvo se proto rozhodlo Denny potrestat tak, že všem společnostem působícím v zábavním průmyslu doporučilo, aby herečce nenabízely následující rok žádnou práci. Možná bys čekal, že se Denny odvolá a bude bojovat za svá práva, protože i v Kambodži má nárok na to, aby se oblékala jakkoli se jí zachce, avšak ve skutečnosti herečka svůj trest přijala a v budoucnu už bude pravidla řádněji dodržovat.

Domů
Sdílet
Diskuse